Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amant z krakowa

Powiedziałem rodzicom ,że idę na imprezę , bardzo się ucieszyli bo długo nie

Polecane posty

Gość amant z krakowa

chodziłem , ale skłamałem bo siedze w kawiarence internetowej na kafe :( przegrałem zycie ?

Gość jej jak ja bym chciala zeby
moi rodzice sie ucieszyli na wiesc ze ide na impreze :D :D

ja nie lubię imprez, szczególnie dyskotek. Tych pijanych, palących facetów. Lasek z cyckami na wierzchu i kręcących tylnią częścią ciała... Jestem nie normalna?

Jesteś normalna jak najbardziej, dla mnie dyskoteki są bardzo sztuczne, laska picuje się 3 godziny i poznaje kolesia, który picował się 2 godziny. Ja wolę posiedzieć w knajpie i porozmawiać na spokojnie niż przepychać się w tłumie ludzi na parkiecie i uważać coby mi piwa nie wylali. Bywam na dyskotekach ale bardzo rzadko, musi mnie ktoś na prawdę namówić.

Gość placek pewnie na gej partyy
lubisz chodzić :D

Gość chrustowa
i Lubie_placki i psiut jest slooodki :)

Domóweczki też są świetne, aj al lubię na przykład w parku na ławce melanżować albo w lesie na jakimś ognichu:) Ważne by miło spędzić czas ze znajomymi, porozmawiać, a na dyskotece to trzeba się drzeć :D

placek, Hinatka 🖐️ Na dysko nie można nawet normalnie pogadać, dla mnie cała ta impreza jest żałosna. Tam liczy się tylko wygląd, nic więcej. Dlatego tak często można spotkać tam puściutkie laski i jeszcze puściejszych facetów.

Noom na dyskotece to są tępe laski zwłaszcza na tych wiejskich. Kolesie z żelem na włosach, w różowych koszulach na szczęście nie mam takich znajomych.

anioł, dokładnie 🖐️ i macie rację, dyskoteki są żałosne. z tych ludzi co znam, to głównie prostactwo na nie chodzi :O

nie wiem na jakich wsiach mieszkacie ze macie tylko kluby gdzie jest sama hołota :o

Ja mieszkam w jednym z największych miast w Polsce i na prawdę wiem jak jest:) Jest masa lepszych sposobów na zabawę jak dla mnie.

Ja też w dużym mieście mieszkam i jakoś wolę inaczej wolny czas spędzać.

placek ma racje, dyskoteki są żałosne i z tą hołotą trafione w 100% A na dodatek na wsi to totalna porażka. Jak to się mówi "wieś się bawi"

Gość Martyna26
Dlaczego skłamałeś??

ja mieszkam w warszawie i jest tutaj kilka naprawde fajnych klubow, gdzie mozna sie dobrze pobawic.

Hinata 🖐️ Na takich dyskotekach to jedynie pijaństo,cpanie... ewentualnie jeszcze gwałtu lubi jakieś pobicie... czasem nawet morderstwo.... co lepsze same gimgówna tam siedzą :D :D :O :O Ale ciesze się że przyznaliscie mi racje :)