Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiem kurna

cos jest kuzwa nie tak

Polecane posty

moze zaczne od tego- mam swietnego chlopaka, jest przystojny dobrz zbudowany cudowny w lozku. ale nie czuje przy nim takiego podniecenia jakie czulam przy ostatnim kochanku:( gdy juz zaczniemy uprawiac seks jest rewelacyjnie, jest silny wladczy no poprostu bomba. ale zanim zaczniemy nie czuje podniecenia. czy moze miec to zwiazek z tym, ze seks z poprzednim kochankiem byl zawsze zwiazany z ryzykiem ze ktos nas nakryje? zawsze robilismy to szybko i od tylu zeby bylo latwiej sie zebrac jakby ktos wszedl. czy to moze miec zwiazek? dodam ze naprawde kocham mojego faceta i nie czuje pociagu seksualnego do nikogo innego. dzieki za rady.

Gość to ma na pewno zwiazek

oczywiście że niektórzy reagują wielkim podnieceniem i ochota na taki rodzaj seksu gdy występuje jakaś obawa.raczej chyba to jest domeną kobiet niż facetów tak sądzę ...może się mylę

ale co teraz? jesli faktycznie juz przywyklam do podniecenia zwiazanego z ryzykiem? przeciez nie moge caly czas ciagac mojego chlopaka po parkach i kinach tylko po to zeby poczuc podniecenie:)

nawet to ale nie zmienia faktu ze go kocham i nie zamienilabym go na zadnego innego:P zwyczajnie chcialabym znow poczuc to podniecenie przed seksem

Musisz się przestawić i minie z czasem Wy kobiety jesteście bardziej skomplikowane niż my i dlatego ważne są dla was pierwsze stosunki seksualne które wpływaja na dalszą satysfakcję w udanym związku