Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Garcinia

Dobry ginekolog w Lublinie

Polecane posty

Zna może ktoś dobrego nieprywatnego ginekologa w Lublinie, który dba o zdrowie swoich pacjentek nie tylko w czasie ciąży, ale i przed, który zleci wszystkie potrzebne kobiecie badania?? Byłam u kilku i każdy diagnozuje na oko :( .

Gość sama juz nie wiem kurna
ja proponowalabym doktora arka smage z przychodni na jaczewskiego. on przyjmuje i prywatnie i w przychodni. ja jestem z niego bardzo zadowolona

Gość fkmxk
nieprywatnego to trudno niestety:( większość przyjmuje prywatnie, nie spotkałam się z dobrym nieprywatnym. osobiście polecam ci piotra zycha, fachowiec, profesjonalne podejście do kobiet, duża wiedza, no i kiedyś został wybrany lekarzem roku przez czytelniczki twojego stylu:)

Dziękuję bardzo za wypowiedzi. Nie wiem tylko, czy prywatne wizyty nie są zbyt drogie...

Kurcze, tak się zastanawiam, czy bez pieniędzy żaden lekarz normalnie nie bada i nie leczy????

Gość gagaaggg
dr Kowal w poradni na Piłsudskiego, nie trzeba sie zapisywac, przyjmuje we wtorki, srody i czwartki.

Gość nie ma sie czego bac
ja bardzo polecam Dr Przytułe-Piłat z Luxmedu! wizyta to koszt 70 zl ale bardzo mila delikatna i profesjonalna!