Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANECZKA XXX

jak to jest być czyjąś kochanką???

Polecane posty

Nowy w mieście, ja nie mam zamiaru Cię tu oświecać a chcę by się wypowiedziały kobiety w podobnej sytuacji jak ja.

Gość kochanicaS
ja jestem, nie pakuj sie w to

Nowy w mieście to nasz nowy kafeteryjny filozof - odnoście się do niego z szacunkiem należnym osobie z lekkim upośledzeniem umysłowym :classic_cool: p.s. to tylko taka mała dygresja w temacie, z racji posiadania penisa nigdy nie byłem niczyją kochanką, więc generalnie nie mam zdania na ten temat :classic_cool: 🖐️

Gość ja byłam
i nie posłuchasz zapewne, bo nigdy nie słuchacie, ja tez nie słuchałam. bolesne toto było dla psychiki a i do dzis mam do siebie zal ze sie tak dałam porobic. dajesz wszystko za nic, czujesz sie potem jak prostytutka, jakos tak bleee. i tez kiedys pytałam na forum co z tym poczac. no cóz.

Gość myyyjka
gwoli oczyszczenia się z wyrzutów sumienia weźmy udział w akcji gazety, tvn i naspolke.pl - Ratujmy Pola Mokotowskie – 18.06 jest organizowany wielki happening odbywający się przed Ratuszem w Warszawie. Miłośnicy Pól będą wspólnie protestować przeciwko rozsprzedawaniu zielonych tenerów prywatnym inwestorom. Przyłącz się i broń z nami serca Warszawy! naspolke.pl/ogloszenia/widok...

Gość powiem ci tyle
bycie czyjas kochanka to cos potwornie upokarzajacego. wystarczy tewl od zony i juz przestajesz byc wazna bo on musi isc. nie macie wspolnych planow bo zona w kazdej chwili moze wpasc na jakis pomysl a on sie dopasuje do niej. z czasem zaczynasz sie angazowac ale caly czas wisz ze jestes ta druga. zrzera ciew to od srodka, kladiesz sie w nocy spac i wiesz ze on przytula swoja slubna, mowi kocham na dobranoc jej a tobie wysyla smsa. czasem uda wam sie wyrwac na weekend wtedy on do niej dzwoni lub ona do niego lub pisza smsy wiec atmosfera i tak jest do dupy. czujesz sie gorsza i wkladasz coraz wiecej wysilku w to zeby byc atrakcyjniejsza madrzejsza wazniejsza ale zona i tak bedzie pierwsza chocby wygladala gorzej i byla mniej zabawna.

I co jeszcze nie widzisz że egzystujesz w brodziku intelektualnym. Twój tekst o (trudne słowo) awangardzie od razu skojarzył mi się z żulem, który prosi o zeta na chleb a i tak wiadomo na co to pójdzie.

wypowiedz powyżej najlepiej pasuje do mojej sytuacji i jak to się czyta to inaczej to wygląda niż ja to widzę, szok!!!! chyba pora jednak zmienić swoje życie...

Nowy - niezwykle mocne słowa jak na gimnazjalistę :classic_cool: p.s. możesz jeszcze wytłumaczyć, w jaki sposób skojarzyłeś żula z awangardą? Czekam z niecierpliwością :classic_cool:

Gość powiem ci tyle
Aneczka ja bylam kochanka przez 4 lata. na poczatku podchodzilam do tego na luzie, potem zaczelam sie angazowac, nastepnie chcialam to skonczyc wtedy zaczely sie obietnice ze on zostawi zone, ze o wszystkim jej powie, ale to tylko glupie obietnice. przez caly ten czas dajesz sie zwodzic, ale na koncu to ty lezysz sama w lozku ryczac w poduszke a on nadal szepcze zonie ze ja kocha i tuli ja do snu

Cóż mam widocznie bogatą wyobraźnię. Co powoduje że moje horyzonty myślowe nie ograniczają się do ogólnie przyjętych stereotypów myślowych. Być może dlatego komunikacja z ludźmi, chociażby Twojego pokroju (dobranocki, M jak miłość) jest nieco ograniczona.

POWIEM CI TYLE ja jestem na etapie gdzie twierdzę, że się nie zakocham choć sama w to wątpię..., trwa to z pol roku i wiem, że zony nie zostawi lecz masz rację smutno jest się kłaść samej do łóżka. Z tym, że nasz \"związek\" mi można powiedzieć odpowiada ale podejrzewam, że z czasem przestanie i będę oczekiwała czegoś więcej a wtedy się gorzko rozczaruję...

Gość ja 2
Okropnie sie czuje, jak wyjezdza, jak prosi, abym teraz nic nie mowila, bo dzwoni zona, jak opowiada o synku, jak wraca z kolejnych wakacji z rodzina, jak mowi, ze powinnam miec fajnego faceta, ktory sie bedzie mna opiekował... Po nim zostaly mi dzis kwiaty..

Gość powiem ci tyle
Aneczka wiekszosc kochanek na poczatku czuje sie dobrze w takim ukladzie dopiero z czasem gdy sie zaangazuemy a to jest niestety nieuniknione zaczynamy cierpiec. taj jak pisze dziewczyna pod toba cierpisz za kazdym razem gdy on spedza czas z nia czy z nimi a nie z toba. nie mozesz przestac o tym myslec.

Wiać że miałeś kłopoty z interpretacją. Pewnie poza instrukcją obsługi urządzeń, w których było napisana włącz i wyłącz. Pisząc "przejawów awangardy" i to na tym forum kłamiesz. tak jak i ten żul.

nowy - widzę, że mocno się wysiliłeś, żeby znów napisać coś, co choć trochę będzie wygladało jak wypociny człowieka o IQ wyższym od IQ szympansa...ale ci sie nie udało, parobasie :D :D Nie napisałeś czegokolwiek, co moznaby zinterpretować, nie rozumiesz chyba też wydźwięku pojecia "awangarda intelektualna", zatem jest pewne, że do niej należysz... :D Szczerze - niezbyt długo tu jestem, ale sporo juz widziałem i czytałem i szczerze - jesteś jednym z większych idiotów tu...:D Własciwie po krótkim zastanowieniu... chyba największym :D A teraz szybko - spłódź jakiegoś posta z kilkoma "inteligentnymi" wyrazami, może ktoś równie głupi jak ty uzna cię za madrego :D

Gość ola13
Ja jestem od roku. Mam męża i małe dzieci. On żonę i dzieci już dorosłe. W tym całym układzie założenie jest takie że rodziny nasze są najważniejsze. Efekt jest taki że się kochamy, ja nie mogę poświęcić mu zbyt wiele czasu. On jest piekielnie zazdrosny i ma wciąż pretensje że nigdy nie mam czasu żeby się z nim spotkać. Często rozmawiamy na gg. Ja codziennie przeżywam schizę. Chyba nie nadaję się na kochankę. Nie pakuj się w to.

dzieczyny macie bardzo dużo racji w tym co piszecie a nawet powiedziałabym, że wszystko się zgadza niestety... znam to by nic nie mówić gdy z żona rozmawia, opowieści o córeczce itp.

Gość powiem ci tyle
do Nowy w miescie i Dyskretnego smyracza chlopaki nie wydaje wam sie ze jest lekko nie na miejscu polemizowac na topiku ktory nie jest o was? zalozcie sobie wlasny a tu pozwolcie dziewczynie w spokoju porozmawiac

Ja do autorki....wiesz moze wejdz na topik \"kochanki\" to poczytasz sobie czy warto, czy warto bylo w moim przypadku? mialam inna historie i nie czulam sie ta druga, zawsze bylam pierwsza a zwiazek trwal dlugo bo prawie 5 lat.. Przeczytalam posty Nowego w miescie i Dyskretnego i ...niestety mnie rowniez awangarda skojarzyla sie z ulica..kurcze nie wiem czemu :-o

Gość powiem ci tyle
a dlugo juz jestes w tym ukladzie?