Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blebletka

Pije za duzo plynow !!??

Polecane posty

Gość Blebletka

Hej ostatnio zaowazylam ze moj chlopak bardzo duzo pije !! Oczywiscie nie chodzi mi o alkohol ale ogolnie o roznego rodzaju plyny (mleko , napoje) itd.Czym to moze bys spowodowane ? czy to moze byc jakas choroba ??

Daj spokoj, ja tez pije \"jak smok\", od dziecka i po prostu tak mam. Wszyscy sie dziwia, szczegolnie kazdy nowy znajomy, bo ja praktycznie ciagle musze miec przy sobie cos do picia. Mialam wiele razy badany poziom cukru, jest bardzo dobry, nie ma mowy o cukrzycy, chorych nerkach i innych pierdolach. Mam troche klopotow z hormonami, ale to chyba nie rzutuje.Tym bardziej, ze mowie: moja mama byla przerazona juz jak mialam 5 - 7 lat, bo wszyscy, cala rodzina, myslala, ze skoro ja tyle pije, to cukrzyce mam na 100 %. A tak naprawde, to pije okolo 4,5 litra dziennie, to jest niby jeszcze norma, ale przelicz sobie - wychodzi jakies poltorej szklanki na godzine... I sie robi dym: ile ty pijesz?? A niby wszystkie poradniki pisza, ze tyle sie powinno pic... Przynajmniej nie mam zmarszczek i mam bardzo ladna skore;) aha, jak jestem spragniona, to zaczyna mnie bolec glowa i mam zly nastroj, tak wiec nawet nie sugeruj chlopakowi, zeby ograniczal plyny...