Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabijjj mie

mam 178cm wzrostu waze 64 kg a moj chlopak

Polecane posty

Kalkulator BMI z tej strony: http://bmi.pasiasty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=120 Dla Twojego wzrostu waga idealna wynosi: * według wzoru Lorentza 71 kg, * według wzoru Broca 66.3 kg. wniosek 1: wlasciwie powinnas przytyc wniosek 2: Twoj facet nie wie jak wyglada normalna SZCZUPLA kobieta wniosek 3: Twemu mezczyznie nie zalezy na Twym zdrowiu

Gość zabijjj mie
smutn ale chyba prawdziwe

Gość Odbiorca
Masz dobra wage cyba ,ze chcesz wazyc 2 kg mniej. Jak dla mnie nie musisz sie odchudzac

Gość VeryBadBoy
SZOK!!! ZOBACZCIE ----> glitery.pl/polecam,VeryBadBoy KTO MU TO ZROBIŁ>>! O_o

Gość te chłopy sa głupie
Ty masz niedowagę, ja mam 166 cm i ważąc 53 facet chciał żebym schudła, a muszę przyznać że u mnie 53 kg to wszystkie kości na wierzchu taka budowa, no i uporczywie chciała żebym zbiła te kilka kg- oczywiście najpierw rzuciłam jego a potem kg. polecam i zalecam

Mogę sobie wyobrazić jak wyglądasz bo sama mam 175 i ok 60 kg. Ten facet to kretyn i nawet gdybyś zrzuciła pare kilo to znajdzie sobie następną "nie doskonałość" do wyszydzania. Zdrowiej będzie rzucić jego

Gość lm link
ja mam 179 cm i ważę 68kg i naprawde wyglądam ok nie jestem gruba ani za chuda. żeby mi jakis facet powiedział ze musze schudnąc to bym go wyśmiała;) nasze kg - nasza decyzja ;)pozdrawiam