Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

Co robicie??

Polecane posty

o kurwa. źle zrozumiałam chyba pytasz jak mi się podoba takie imie?? zuzanna może być, grażyna nie bardzo ;)

Gość joanna........................
?????

księżniczka cudowna:) to ta Twoja wnuczka?:) jak byłam mała to miałam takie włoski jak ona:D

przerzucam zdjęcia z telefonów i aparatu syna do mojego kompa a potem na naszą klasę, by te durne baby co mnie nie chciały zobaczyły jaki ze mnie przystojny chłopak i jakich mam przystojnych synów.

http://photos.nasza-klasa.pl/7073662/55/main/773b496471.jpeg , zobacz to jest pomnik z mojego miasta. Przed wojną był na cokole tego pomnika pruski żołnierz, a po wojnie ówczesny proboszcz o.Klimuszko i władze miasta umieściły na cokole figurkę NMP w podzięce. Jest to chyba jedyny na całym świecie pomnik gdzie miejsce butnego żołnierza zajęła postać, będąca symbolem pokoju.

:-o ale wymyślił.. mam taką malutką prośbę. mógłbyś pokazać fote młodszego syna?? nie wykorzystam do złych celów jak coś.

mam milion zdjęć, a młodszy syn jest tylko w telefonie żony, a żona w pracy i nie mam kabla usb by przerzucić. Ale jest identyczny jak ja , gdy miałem tyle lat co on teraz.

Magnolio żaden żart :o :( ja przyjąłem :) :) Przede wszystkim chcę ci powiedzieć, że Bóg bardzo cię kocha i ma dla twego życia wspaniały plan. Jesteś kimś szczególnym w jego oczach. Stworzył cię dla swych wspaniałych celów i bardzo mu zależy na tym byś był blisko niego. Właśnie ty.