Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bog urojony

mam pytanie do wierzących w boga

Polecane posty

Gość a kto to mowi co
ciągne druty za dziurawe buty

Gość a kto to mowi co
sama sie kompromitujesz i to caraz bardziej.Wzorem takich ludzi jak ty-zaczynasz mi wmawiac rzeczy ktorych nie napisalem.Uwazam dyskusje za zakonczona. Ja probowalem tobie zwrocic na cos uwage.Wiecej niczego zrobic nie moge.W koncu sprawa dotyczy nie mojej ale twojej przyszlosci.Tak nawiasem-w wiecznosci.Tu dokonujesz tylko wyboru co do tego jak ja spedzisz. Czesc.

Gość kłopoty z....ninami
a najgorsze-czemu TEN Bóg jest lepsiejszy od innych? jedyny i prawdziwy? chyba pogadam z Talibami...

Gość autora TEMATU ZAPRASZAM TUTAJ
bog urojony daj spokuj oni wszyscy tak mówia jak był ten wypadek autokaru co jechali na pielgrzymke i wszyscy zgineli to kosciuł od razu Bóg tak chciał jak innym razem w innym wypadku przezyli to mówia bóg tak chciał oni zawsze mają wymówke bóg tak chcial wola boska i inne

Gość a kto to mowi co
Jeszcze ostatnia moja wypowiedz-po tym jak oskarzylas ZNOW BEZPODSTAWNIE Faustyne Kowalska. Bog wybiera wlasnie takich ludzi jak F.Kowalska na swoje narzedzia po to,zeby pyszni sie mogli zastanowic nad soba.Dlatego ze pyszni,uwazajacy siebie za madrych-ci zabiegajacy o kolejne tytuly nie slysza Glosu Boga-lecz swoj wlasny.W koncu po to,zeby ludzie mogli uwierzyc iz rzeczy te pochodza od Boga poniewaz sa niemozliwe do wymyslenia prze tych slabo wyksztalconych.Oni przekazuja glebokie tresci teologiczne-sami nie majac pojecia o nauce.Gdybys orientowala sie w temacie-wiedziala bys,ze wszyscy wizjonerzy byli ludzmi niewyksztalconymi.Czesto nie umiejacymi nawet pisac. To tyle.Teraz zegnam.

Gość bog urojony
no tak , duzo łatwiej "wybrać " przygłupa, niz takiego któty potrafi samodzielnie myśleć. Kolejne zadne odkrycie, od zawsze wiadomo, ze łatwiej manipulowac ludzmi prostymi i nierozgarnietymi, niż wykształconymi.

a kto to mowi co \ ales ty głupia a jan paweł 2 tak jak wszyscy papieże ukrywal przypadki molestowani dzieci bo niemozliwe zeby za kadenci kazdego z papieżey nie zdarzył sie chociaż jeden pszypadek molestowania a papieże o wszystkim wie co sie dzieje w kosciele i ukrywa to

Gość wystarczy poczytać żywoty
świętych, każdy z nich miał takie odchyły psychiczne, że nadawał się tylko do leczenia psychiatrycznego. Św. Fraciszek z Asyżu, psychol jakich mało, ale święty. Najbardziej śmieszni są święte wywodzące się z klasztorów. Zbzikowane zakonnice, które od umartwiania i braku chłopa bzikowały na całego. Jedna z nich św. Treresa z Avil, przeżywała autentyczne orgazmy i penetracje patrzać na Jezusa, a jednej z nich Jezusa założył na palec to co zostało po obrzezaniu, zaręczając się z nią......

Gość bog urojony
"W koncu sprawa dotyczy nie mojej ale twojej przyszlosci.Tak nawiasem-w wiecznosci.Tu dokonujesz tylko wyboru co do tego jak ja spedzisz." Niestety, ale i Ty i ja tak samo spędzimy naszą "przyszłosć" , żzerane przez robaki, chociaż ja moze niekoniecznie, bo chyba będę chciała żeby poddano mnie kremacji po śmierci.

Gość bog urojony
a jezeli chodiz o papiezy to najbardziej boli mnie to,ze tak się wtracaja do spraw afryki, nie zeby pomoc tym ludziom, tylko zeby grozic, ze jezeli beda uzywac prezerwatyw to potem usmaza sie w piekle. I dzieki temu mamy- epidemię aids w Afryce...Nawet w to się muszą wtracać

a jana pawła 2 wybrano z inicjatywy amerykanskiego wywiadu nawet sam brzeżinski to kiedys na jednym z wywiadów dla discowery sugerowal swoim milczeniem na takie pytanie gdy go zapytano czy to amerykanski wywiad stał za wyborem papieża brzezinski sie usmiechnał tylko ( jasna sugestia)

PAPIEZ POLAK jego mac przez niego polska ma na swiecie opinie ciemnogrodu

jp2 wiedział ze narud polski lada moment rozwali komune i w cwaniacki sposób to wykorzystal aby sobie przypisac zwycięstwo NIECHHHHHHHHHHHH STAPIIIIIIIIIIIIIIIII DUCHHHHHHHHHHHHH TWUJJJJJJJJJJJJJJJ IIIIIIIIII ODNOWIIIIIIIIIIIIII OBLICZEEEEEEEEEEEEEE ZIEMIIIIIIIIII TEJJJJJJJJJJJJJ ZIEMIIIIIIIII

Gość autorko puknij się w czółko
Co mają bajki dla dzieci z Bilblią wspólnego? czy w bajkach jest przedstawiony spójny system wierzeń , jakieś podstawy religii? czy poza krasnoludkami są przedstawione jakies wydarzenia które można udowodnic? co do zmartwychwstania - to jest kwesti wiary i tyle , ale niedowiarków odsyłam do całunu Turyńskiego do dzisiaj zagadka niewyjaśniona.

Gość dziewczyna z dużym nosem i
jak papież w niebie przeczytał niECH STĄPI DUCH TWUJ, to się w trumnie zesrał na takiego orta

Gość kafeterio kocham cie
hoop pod lampe