Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokodillo

do końca czerwca.......

Polecane posty

Gość kokodillo

mam tylko lub aż 4 kg do zrzucenia...tak mniej więcej, bo nie ważyłam się ostatnio. moim celem jest zobaczyć na wadze ??

Gość kokodillo
no i ucięło mi wypowiedź :-O już na starcie wiatr w oczy hehe

Gość kokodillo
c.d. moim celem jest zobaczyć na wadze ??

Gość kokodillo
MOIM CELEM JEST ZOBACZYĆ NA WADZE mniej niż 55kg. moimi największymi problemami jest brak silnej woli i wieczorne ssanko. aby temu zaradzić jako motywację obiecuje sobie nagrodę w postaci duzych babskich zakupów po osiągnięciu celu a na wieczorne ssanko zaopatrzę siew chrom z błonnikiem i duże ilości płynów. a plan to śniadanie do 300 kcal drugie śniadanie w pracy do 400 kcal obiadokolacja do 300 kcal ( zupa/owoce/warzywa/czasem chude mięso ) do tego min. godzina roweru dziennie, ćwiczenia na brzuszek i dużo spacerów. a dla skóry codzienne zimno-ciepłe prysznice i masaż. jeśli i wy planujecie przez najbliższe kilka tygodni powalczyć ze sobą o lepszą jakość wakacji to zapraszam serdecznie do mnie :-)

Gość kokodillo
hmmm...sama pewnie też sobie jakoś poradzę, ale...może jednak któraś dołączy???

ja się moge dołączyć, od dzisiaj zaczynam chociaż rano zjadłam ostatni kawałek pizzy po wczoraj;P ale dzisiaj ćwiczenia herbatki, zdrowe jedzenie. moje słabość to słodycze i alkohol

ja bym chciała zrzucić gdzieś z 6-7kg jednak nie waga jest dla mnie najwazniejsza. najabardziej zależy mi żeby stracić z 6cm z talii i 4 z bioder. najpierw odkłada mi się brzuch wiec nawet przy dobrej dla mojego wzrostu mam oponke i chce sie jej pozbyć. ograniczam pieczywo (tylko ciemne) ziemniaki (tylko brązowy ryż i kasza gryczana) i słodycze i piwo (wrrr...;/)

Gość kokodillo
witam Cię :-) mam tak samo - pierwsze co rośnie to brzuch :-O też bym chciała trochę z niego zrzucić i z ud ( pupę mam wąską ) pieczywa i ziemniaków nie jem wcale od dłuższego czasu ale jakoś bez efektów niestety.... nadrabiam słodyczami po prostu :-)

Gość kokodillo
a jaki masz wzrost i wymiary?? ja mam marne 166 cm wzrostu biust 92 "talia" 68-70 biodra 89

:) po prostu trzeba ćwiczyć... nie mogłam zdobyć motywacji ale teraz się uparłam:) ostatnio sie strasznie zapedziłam, obzerałam sie znowu i nie mogłam przestać- fast foody slodycze itp. ta pogoda tak chyba na mnie dziala:D dzisiaj robie sobie pierś z kurczaka z warzywami na patelnie. najgorsze jest to ze nie mam oliwy z oliwek. do tego sos sojowy. top obiad. pije czerwona i biala herbate, i obiecalam sobie ze wypije 1,5 l wody dzisiaj. na kolacje jeszcze nie mam pomysłu. a jaka masz wage/wzrost/wymiary/wiek jak moge wiedziec

ja mam o tyle dobrze (tylko jeśli chodzi o metabolizm normalnie to marzyłby mi sie 170cm;D ) że mam 177cm, biust 87(małe B;/ co przy brzuchu wyglada jeszcze gorzej) talia 69 biodra 93. po prostu czuje sie nieproporcjonalnie i chce to zmienić, jak beda miala wieksze wcieci w talii i plaski brzuch piersi beda o wiele lepiej wygladac- taka mam nadzieje:)

Gość Toss_and_Turn
Ja chcę do 10 lipca schudnąć 4 kilo... Jestem na topicu Turbo odchudzanie... Schudłam już od początku roku 8 kilo :) Teraz z 66 chcę zejść na 62 :)

Gość kokodillo
przy Twoim wzroście to i tak niezłe masz wymiary, u mnie to się inaczej prezentuje :-O a lat mam 22

Gość kokodillo
toss no to fajnie, że masz juz jakieś sukcesy za sobą :-) ja też od początku roku się "odchudzam" ale zeszło mi może jakieś 2 kg od tamtej pory

Gość kokodillo
bardzo się cieszę dziewczynki waszym odzewem :-) teraz udaje sie na łono natury póki nie pada ale odezwę się za kilka godzin :-)

okey ja sie pewnie zabiore do obiadu. słyszałam że na talie rewelacyjnie działa hula hop nawet probowalam ale zniecheca mnie to ze nawet 10 sekund nie umiem krecic:d a kiedys przychodzilo mi to bez problemu to do później

Gość Żołądkowa

i jak tam? ja zjadłam sobie obiad taki jak pisałam czuje się syta. pocwiczyłam, wypilam dwie czerwone herbatki dzisiaj. czuje się lepiej nie myśle cały czas o jedzeniu jak to było wcześniej kiedy moje posiłki byly ubogie w jakiekolwiek wartości odzywcze a za to miały mnóstwo kalorii. chce się zdrowo odżywiać wcześniej dosłownie pożerałam wszystko jak leci, mój organizm to jeden wielki śmietnik. musze się jakoś oczyścić

Gość kokodillo
już jestem :-) dziś nie było dietetycznie :-O byłam na wsi i oczywiście nie obyło się bez grilla :-) ćwiczyć też nie ćwiczyłam, siedziałam na doopie i tyle.... Działam dopiero jutro. co do hula to umiem kręcić długo ( potrafię serial obejrzeć kręcąc bez przerwy ) ale oczywiście nie mam mobilizacji.....

ja sie nie poddalam- wlasnie zjadłam kolcje- jogurt naturalny ze zbożami+ plus 3 świeże truskawki skrojone do tego jogurtu- wydaje sie niewiele ale jest super nie dość ze smaczne to jeszcze zdrowe i zaspokaja głód. ciekawe czy jutro jak wyjde z domu bede taka madra:D:D

Gość kokodillo
a mnie właśnie najbardziej bierze na jedzenie jak siedzę w domu. właściwie nie lubie i nie muszę jeść poza domem. z resztą jak mam zajęcie to nie myślę o szamaniu. za to jak siedzę w domu przed tv to z nudów potrafię wepchnąć w siebie co popadnie...

normalnie to tez tak mam- najwiecej jem z nudow ale jak sie postaram to potrafie:) zwlaszcza ze ja sie czuje teraz ogromnie najedzona, serio. a z wyjsciem to jest tak ze jak jestem zajeta to tez nie musze jesc ale jak chlopak powie chodzmy na pierogi/pizze/frytki itp albo jak jestesmy w sklepie i on do mnie wez sobie cos slodkiego to juz nie jestem taka silna. wiec czekam jutra.

Gość Toss_and_Turn
a ja jem jak mam wysiłek umysłowy, to mnie gubi. No i alkohol ;/ Dziś bylam na basenie i na rowerze, ale skusiłam się na lody ;/

Gość kokodillo
hej dziewuszki! jesteście??? piszę dopiero teraz bo od rana jestem poza domem ( praca, zakupy, kosmetyczka ) i dopiero teraz mam możliwość. dziś dzień zaczęłam od miłej niespodzianki - 57,4 kg na wadze :-)myślałam, że jest tego więcej. dziś zjadłam jogurt ze zbożami 6 krążków pieczywa ryżowego kotleta z mizerią nie jest źle :-) czeka mnie jeszcze prysznic i masaż...no i rower o czym właśnie sobie przypomniałam wiec lecę pedałować :-)

dołaczam sie do was!! do końca czerwca 4 kilo i będzie ok tyle,że mam napady apetytu na słodycze :/ zaraz zaczynam ćwiczenia,tak na dobranoc a od jutra nie żre tyle i ruszam dupsko

ja jestem wczoraj zjadlam dwa posilki tylko ale zamiast kolacji wielka alkoholowa uczta:/ jeszcze się nie zważyłam ale musze to w końcu zrobić. dzisiaj dwie kromki z ciemnego chleba z serem żółtym i pomidorem ale z kacem jakoś nie widze siebie dzisiaj ćwiczacej:)

Gość mała czarnula
ja tez sie przyłączam te oststnie kiloski jest najgorzej zrzucic ;-( juz mam tego dosc wstałam dzis o 11 z myslą ze jestem od dzis na diecie tymbardziej ze zobaczyłam rozstepy na łydce :( - od czego to??????????????

Gość mała czarnula
zjadłam dzis o 12 jaecznice bez chleba na objad zjebm schabowego z surówką i na kolacje 2 jajka tez z jakimis warzywami :) staram sie pic wode

a ja wstałam o 16...aż wstyd..ale do 6 modyfikowałam stronę internetową,chociaż tyle.. musze przestawić rytm dnia,bo wpadam w depresje bez zajęcia,a zajęcia nie znajdę,jeśli bedę wsatwać o 16... toteż. zjadałam kanapkę z dwóch kromek,bez masła,z cienkim plasterkiem żółtego sera i trzema plasterkami salami i zaraz popiję to kawą. przeed snem zrobiłam 10 brzuszków na płasko i 10 z uniesionymi kolanami 20 skłonów w lewo i prawo i do tego skłony do przyodu,tak,żeby porozciągać stawy.. stopniowo bedę zwiększac liczbę tego,a dziś zjem najwyżej jogurt z płatkami,a jak mi sie zachce słodyczy to jabłka opr.tych 4 kilogramów przydałoby się chocby 3 cm w talii,bo 4,to już byłoby szaleństwo ;) i musze wreszscie wyjść z domu,ale pogoda jest tak potworna,że.....