Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokodillo

do końca czerwca.......

Polecane posty

Gość mała czarnula
a mi sie udało dzs nie podjadac tylko zaraz sobie wypije drinka sobjeskiego :-)

mnie sie niestety nie udało...babci zrobiła pyszny gulasz... ale zaraz lece robic brzuszki i skłony pozdrawiam wszystkei o! zważe się zara i wpisze,żeby mieć odnośnik ,co do postępów ;) wpisujcie się dziewczyny!

54.8 kg/więc zróbmy z tego 55 65,4 cm - taklia - zrobmy z tego 66 cel (juz bardziej realny niz 4 kg...)- 52 kg 1 lipca (też bardziej realne) - 63 w talii 1.07 o!

Gość miaiii
Ja też się doczepiam do was tylko teraz już muszę lecieć do pracy. chcę schudnąć 6 kg. z 58 kg na 52 kg. zjadłam na śniadanie kanapkę.w pracy coś tam zjem a na kolację mam nadzieję ze nic bo tak planuję dietę, będę rezygnowała z kolacji. Odezwę się po pracy. Startuję z 58,3 kg od dziś.

Gość mała czarnula
ja dzis zaczynam od kawy w pracy zaraz na sniadanie zjem jogurt naturalny z płatkami fitella

Gość mała czarnula
Żołądkowa Gorzka - ja obok mojej pracy mam cukiernie :-( pyszniutkie słodkosci i jak tu sie oprzec :-P

Gość mała czarnula
pustki tu od rana, jak na wiekrzosci topikach 9-00 kawa 10.00 jogurt naturalny z płatkami 12.00 zapiekanka z serem i szynką 16.00 sałatka z ogorka pomidora 2 jajek i łyzki smietany jeszcze cos pewnie zjem :-P

Gość kokodillo
i ja jestem :-) mało piszę bo nie mam czasu co jest na + bo łatwiej mi nie myśleć o jedzeniu. niestety waga dzis pokazała 58.1 kg ale okres mam dostać na dniach wiec sobie to tłumaczę zastojem wody. nie ma innej opcji bo pilnuję siez jedzeniem tak jak postanowiłąm. dziś to w ogóle tylko śniadanie i mała przekąska w pracy bo zdenerwowana jestem i jeść nie mogę

kurde przez ten okres i wczorajszy wyjazd (nie bylo możliwości zjesc normlanego obiadu) popełniłam pare grzeszków... i brak ćwiczeń. Ale dzisiaj nadrabiam zaczynam robić aerobiczną 6 weidera mam nadzieje że brzuch mi się spłaszczy:) co u was?

Żołądkowa mój chłopak robił weiders przez 35 dni namęczył się przeokropnie,ale wielkich efektów mu to nie dało,ale pewnie dlatego,ze nadrabiał porządnym jedzeniem Ja wczoraj nie mogłam się oprzeć i wsunęłam kawałek czekoladki... ale codzień robię brzuszki,skłony i takie tam...i NŻT ;) idę się ważyć i mierzyć

uuu 53.9 kg i równe 65 cm... ale zapewne to wynik pustego żołądka... gdyby tak było z pełny, było by ok...

dziewczyny... zawsze na noc nachodzi mnie smak na małe co nieco,a zwłaszcza czekoladę. Ale wiecie co? Zwykła guma do żucia zbija tę chęć i pomaga przeczekać kryzys ;) polecam

ja własnie chce to robić a przy okazji ograniczyć weglowodany, wtedy jakis efekt powinien byc bo to spory wysilek, brzuch pracuje itp- mam nadzieje! kiedy mam okres nic mi sie nie chce tylko jesc cos slodkiego:( wlasnie zjadlam pare pierniczkow i kawalek batonika... shit, no nie moge sie opanowac. pomysł z guma do zucia nie wiem czy by na mnie podzialal zreszta ja staram sie unkiac wszystkiego gdzie jest aspartam(slodzik powodujacy 92 rozne dolegliwosci z czego najgorzniejsza to raK mozgu). chyba tak musi po prostu byc hormony szaleja i nic na to nie poradze. ale cwiczylam ten brzuch jeszcze sobie pocwicze inne partie poskacze troche itp.