Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Właśnie wróciłem z siłowni

Czemu wiekszość ludzi o siebie nie dba?

Polecane posty

Gość Właśnie wróciłem z siłowni

?:classic_cool:

Gość cream w pomarańczy
bo niee ma po co dbac o siebie :O misiowaci mają większe wzięcie niz zaddbani po siłce :O

Gość Pim pam pim
a ile płacisz za siłownie? Może nie stać ludzi na takie luksusy, bo niestety żyjemy w kraju gdzie karnet na basen czy bilet do kina jest luksusem.

Gość cream w pomarańczy
ja place 70 zł na miesiąc i to nie jest dużo

Gość czy dbanie o siebie
sprowadza sie dla ciebie tylko do poziomu pakowania na siłowni?

nie gniewaj się autorze, ale tak się chwalisz jakby to był pierwszy raz:D ja też chodzę od niedawna i też się chwaliłam:D

Gość cream w pomarańczy
a jak inaczej mozna dbac o siebie?? bo kazdy sie myje i ubiera w takie ciuchy na które go stac ale o sylwetki nie dbają bo po co

Gość Pim pam pim
Dla jednych tak, dla innych nie, jedni żeby dobrze wyglądać muszą wstać rano, wziąć prysznic i już mają przed lustrem atrakcyjną postać, a inni katują się dietami, siłowniami, prostują włosy, poświęcają na to kupe czasu i pieniędzy.

Gość ja wolę ruch na świeżym
powietrzu niż cwiczenie na siłce.:p

Gość agrostykara
a co ma cwiczenie na silowni do dbania o siebie? ale zes palnal glupote! znam wielu zadbanych ludzi, ktorzy wcale nie chodza na silownie...

Gość yyyy...
każdy dba o sobie na sposób ja wole dbać o higienę iść do dentysty, do dermatologa i do kosmetyczki na regulacje brwi niż biegać na siłkę:) poza tym jest wiele innych sposobów na utrzymanie sylwetki w dobrej formie :)

zgadza się, nie wszyscy muszą ćwiczyć ja też nie mam problemu z nadwagą, tylko taka się czułam zmęczona, bez kondycji a teraz widzę poprawę i humor też mam zupełnie inny - serotoniny mam pod dostatkiem:D Jednakże nie można przesadzać z treningami, szczególnie faceci... zbyt muskularne i wyrzeźbione ciało nie wygląda wcale sexownie, tylko sztucznie. Można też z powodzeniem uprawiać inne sporty, szczególnie, że siłownia jest nudna;)

Gość i w czym problem
najwazniejsze, zeby po tej silowni wziac prysznic, ewentuanie wykapac sie :P aha, nie zapmniec o zebach!