Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guwernatkusz

Studia muszą być płatne!!

Polecane posty

Gość guwernatkusz

Wtedy ludzie szanowaliby to co studiują, a nie 4,5 rok uczelnia państwowa jedna osoba na wykladzie, bo reszta sie wysypia w domu - no jasne przecież ma darmochę. Uczelnia prywatna frekwnecja 80-90%, bo jeśli sie za coś placi to sie szanuje.... Studia powinny byc rowniez platne zeby holota, ktora chce zrobic tylko papierek nie miala na nie wstepu....ale coz pomarzyc mozna...pozniej kazdy ma mgr.... W dodatku uczelnie panstwowe to np humanistyczne uniwersytwty czyli pewne bezrobocie, a sa promowane. Promowane powinny byc uczelnie prywatne z kierunkami ekonomicznymi i technicznymi wtedy wszystko mialo by racje bytu, politechniki stary sprzet i wogole, gdyby to bylo prywatne to byloby studiowanie a nie "studiowanie"....ale coz moze za 10 lat :)

Gość studia prywatne
umozliwiaja latwiejsze zdobycie doswiadczenia zawodowego z oczywistego powodu :)

Gość oOoOoOO
tak ! podstawówka , gimnazjum i ogólniaki tez ! Wiedza należy się tylko bogatym ! :O

Gość studia prywatne
a biedni znajda prace, kiedy dzis po wiekszosci kierunkow licza sie znajomosci ? Malo kto sie nad tym zstanawia, ale ubozszym czasem lepiej skonczyc szkole zawodowa i wyciagna wiecej niz ich koledzy mgr...

Gość yyyy...
taaaaaaak ... Bogaci niech się edukują a biedota niech na nich zapier**** ojojoj cóż to za sposób myślenia :D To prywatna sprawa każdego kiedy chodzi na zajęcia a kiedy nie bywa ze się nie chce ... ale tym się przejmować powinni ci co nie chodzą a nie ci co chodzą zawsze są do przodu ;) http://www.3dwhite.pl/?clk=695c39d4d6a6818b12daeb345a1fdf13

Gość studia prywatne
a co lepiej jak pojedzie ze wsi do miasta skonczy politologie czy flozofie badz jakas chemie i wroci do swojego miasteczka to znajdzie prace? Wez pod uwage, ze dzis kazdy z tej wsi na studia sie dostanie, byle mial mature, polibudy biora wszystko jak leci, sam mam takich z okolicy, ktorz porobili zaocznie srednia, a dzis studiuja na polibudze :D

Gość ...teraz ja mówię...
guwernatkusz, ale pierdolisz głupoty! Na prywatnych uczelniach to dopiero jest syf. Tam ludzie płacą, więc im się wydaje, że wszystko im wolno. I wszystko jest ważniejsze od nauki. Jak ktoś chce mieć tylko papierek to idzie do takiej prywatnej szkółki, płaci i ma. A poziom nauczania? Śmiech na sali!

Gość ...teraz ja mówię...
W życiu bym nie poszła do prywatnej szkoły, bo to największy WSTYD!!!

Tak, pewnie, bo Ty masz kasę to Ci łatwo mówić. Ciekawe czy tak samo byś mówił gdybyś był biedny. Nie tylko bogaci chcą się uczyć. A szkoły prywatne.. No cóż. Zwykle jest tam niższy poziom bo tak jak ktoś napisał - płacisz i żądasz za to papierka. Oczywiscie tez nie uogólniam, czasami sie przydają takie szkoły jak np. ktoś nie moze studiować dziennie bo musi pracować, albo ma jakieś problemy rodzinne, dziecko czy coś w tym stylu. A co do tych wykładów - hehe, rozumiem że Ty zawsze bywasz na wszystkich??:D Mam nadzieję że ten topic to prowokacja.

Gość CO WY ZA BZDURY GADACIE
TAKA UCZELNIA JACY STUDENCI!! panstwowa czy czy prywatna... jak sie czlowiek chce nauczyc, to sie nauczy a gdyby system stypendialny byl rozbudowany, to i biedni mieliby szanse...

Gość CO WY ZA BZDURY GADACIE
studiuję na prywatnej uczelni... na moim wydziale jak sie nie robi, jak sie nie umie, to sie nie zdobedzie zaliczenia i już! i co z tego ze placę czesne, wykladowców i ćwiczeniowców to gówno obchodzi - ja mam zrobić swoją robotę i nieważne, że pracuję (studiuję zaocznie), że mam mało czasu... MA BYĆ I BASTA!