Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nitrospekcyjna

Idziecie dzisiaj głosowac? Uwazacie ze to obowiązek kazdego Polaka?

Polecane posty

Gość Nitrospekcyjna

Idziecie głosowac? Dlaczego frekwencja jest taka niska? WG mnie to oboaiazek kazdego Polaka.

Gość nie obowiązek raczej prawo
i przywillej , z ktorego nalezy korzystac. Potem idioci zrzedza na tych, ktorych wybrali inni. Jesli sie nie ma kandydata, mozna glosowac chocby droga selekcji negatywnej. Juz pomijajac fakt,ze mozna samemu kandydowac, jesli sie WIE LEPIEJ ,jak wiekszosc tu, ktorzy uwazaja wszystkich kandydatów za durniów. Rozwala mnie takie posiadanie w dupie w wszystkiego a potem narzekanie.W ogole mi takich baranów potem nie szkoda. Zrozum tepolu jeden z drugim, ze to sa naprawdę wolne wybory - nie podobaja ci sie kandydaci, to załóz partie czy skrzyknij ludzi i wystaw kogo chcesz z sobą włacznie.

Gość Lizsbołne
Tylko zebyscie potem nie narzekali ze mamy w europarlamencie takich a nie innych

Gość mumuuu
nie chce mi się. może gdyby jeszcze rozdawali lizaki albo big macki za głosowanie to bym poszła... :P

Gość też mam teraz sesję
ja nie ide bo mieszkam w innym mieście niż mam uprawnienia do głosowania, a jak można było się przepisac to mi się nie chciało iść do urzędu i to załatwiać