Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o radę do WAs

co napisać ex ... ?

Polecane posty

o jakiej treści napisać smsa do bylego, z którym rozstałam się w przyjaźni, żeby nie pomyślał, że próbuje coś z nim od nowa, tylko, że chce dowiedzieć się co u niego slychac. A może wogole nie pisać, nie chce wyjść na nachalną. nie jesteśmy z sobą ponad rok, a rozmawialiśmy z okazji świat wielkan., w kwietniu.

Wydaje mi sie ze on i tak cos sobie pomysli. Tacy sa faceci. Ale mozesz napisac zwyklego i niewinnego smsa " witam co tam u ciebie ?"

Gość co to jest skajla
ale po co chcesz do niego pisac? :O

a jak myślicie? ze jak on odzywa się raz na 2-3 mce to coś znaczy? chyba tylko dzwoni... zresztą jak ja pisze smsa to ona zawsze oddzwania, a nie chce do niego dzwonić tylko wysłać smsa bo tak na dnie serca to chciałabym żeby coś znaczyło, niestety

chce napisac z ciekawości jak mu sie wiedzie

Gość ale jajaooooooooooo
Wydaje mi sie ,że cos w dalszym ciągu czujesz do niego.Jeśli tak ,to napisz .pozdrawiam

Gość dziewczyna z dużym nosem i
kutosem. Napisz , spie.rdalaj glucie.

kochani, trochę to moze wydać się Wam absurdalne, ale nie jestesmy z sobą juz ponad rok. A caly czas o nim myślę jeszcze. Moze dlatego, ze sie od tej pory w nikim nie zakochalam. jednym z pwodow ze nie jestemsy razem byl fakt, ze ja jestem katolikiem prakt., a on jest nieochrzony i wiary katol. nie czuje. Wiem, ze takie związki są mozliwe ale dla mnie to zbyt ważne. poza tym mieszkamy teraz baardzo daleko od siebie, on kupil sobie domek , pewnie tak sobie planuje zycie. bardzo wszystko się pozmienialo. nie wiem, czy sie z kims nie spotka, z tego co wiem, to 2 mce temu nie . a nie chce mu sie wtryniać w życie bo życzę mu najlepszego... eh tak mnie wzięlo(

nie zaczynaj, dręczytać chłopaka zdrowaśkami i nieszporami, znajdzie sobie chłop, kobitkę, a nie jakiegos rozmodlonego mohera, co miewa orgazmy podczas klepania zdrowasiek. Poderwij sobie księdza i się onanizuj na mszy.

Gość luśśka
ej co Ty bredzisz.Rozstaliśmy się bo on nie jest ochrzczony. Skoro jesteś taka głupia, to dobrze ,że nie jesteście razem

Gość pytanie o opinie ...
a jak ci napisze, ze sie rozstali bo on jest muzułmaninem to dalej uznasz ze nie ma problemu, nieochrzczony to może znaczyć innej wiary...

wskazane jest by taka katoliczka wyszła za mąż za muzułmana. Pozabijają się nawzajem i będzie dwóch poyebańców mniej.

Gość he..he..
hehehhehe

widzę, że rady nie dostanę(

Gość pytanie o opinie ...
up

Gość
napisz po prostu co u niego i tyle. albo " czesc co u ciebie, bo u mnie..." w koncu jak on sie odzywa to niby co mysli? jakie ma rozterki wg ciebie? a moze mu sie jeszcze znudzi to pisanie zawsze pierwszemu czy dzwonienie? jak chcesz podtrzymac kontakt to podtrzymuj i sie nie przejmuj "cvo pomysli" bo na to wplywu nie masz, a im bnadrziej bedziesz kombinowa tym bardziej bedzie to na kombinowane wygladalo...