Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Simsy 3

Polecane posty

nie wiecie gdzie moge ściagnąc simsy 3? i jak wiecie jak sie sciaga to wytłumaczcie mi, bo ja na komputerach nic sie nie znam;/, umiem tylko gadu i kafe właczyc i nic wiecej

Gość a nie stac Cie na kupno
w sklepie?

Gość ...help
mnie nie stać na wydanie 140 zł na gre

mnie równiez nie stac, a pozatym nic nie ścigam w internetu, muzyki jak słucham to na youtubie albo na wrzucie, tak wiec jedna rzecz moge sobie ściagnąc

Gość pupa77
Ktoż już w to grał? Jakie wrażenia?

Gość biedaczki 140 zl
to ja wydaje na butelke wina do obiadu

Gość to forum jest monitorowane
wiec sie nie zdziwie jak ten co da link odwiedzi policja

Gość ...help
ej no sorki ale za 140 zł to niektórzy mają w dupie a ja nie mam tyle za 140 zł to bym ciuchy se kupiła a nie gre

Gość mloda_0207
grałam, boska jest :) dużo zmian, ale grafika prawie wcale się nie zmieniła jeśli chodzi o różnice między sims 2 a sims 3.

Gość najlepiejjj
sciagnij ja prosto ze sklepowiej polki ( np. w tescko za 130zl) i idz z nia do kasy ;p

taa:] leczysz komplesy swojej biedy na kafe? Pewnie jestes biedna jak mysz kościelna a 140 zł dla ciebie to ogromny majatek

Gość wpakujjjesz
sie w g*wn* wiesz ze w Polsce wchodz itaki prawo ze za sciagane rzeczy placisz kare lub odlanczaja Ci neta na rok...

Gość wiedzialass wczesniej ze
bedzie premiera sims 3 wiec nie moglass sobie odkladac co 2 trygodnie jakas sumke?

nie nie mogłam, bo nie wiedziałam, miałam teraz mature i sie uczyłam a nie zajmowałam grami i innymi pierdołamio, a teraz mam wolny czas i chciałabym troche pograć

Gość pupa77
Czy wy na każdy temat jesteście wa stenie gadac tylko o kasie? Opiszcie jakieś WRAŻENIA Z GRY!!!

Gość pupa77
Co za wami ludzie jest, jak się spytac o wrażenia, to topik zamarł.... Wszyscy tylko potrafią się kłócic...

Gość hehehehehejjj
pupa opisz swoje wrazenia;p

Gość frenti
Mozecie mi cos wyjasnic? Na czym polega ta gra? Ja rozumiem, ze tworzy sie simsy, urzadza dom itp., ale gdzie tu element gry?

Gość pupa77
Grałam tylko w dwójkę... chcę się dowiedziec czy warto... "gralam w simsy 3 , sa zaj**iste " - czy można prosic o bardziej rozwiniętą wypowiedz?

Gość dariaqq
ja gram juz od 3 dni :D rewelacja! :) bardzo polecam, duzo nowosci, wkoncu meble na skosach mozna ustawiac i samemu je projektowac- tzn z czego maja byc wykonane i kolor tez mozna samemu utworzyc. Nie trzeba tez ladowac wyjazdow gdzies, wszystko jest na jednej mapie, idziesz do sklepu i to widac :) Duzo jest zmian, ale chyba nie starczyloby mi czasu by je tu opisywac. Jedyne na minus- to mala ilosc fryzur, ubrania, tapety, podlogi- prawie wszystkie te same co w 2 czesci, ale pewnie producenci reszte rzeczy pokaza w dodatkach ;) W kazdym razie polecam :D

Gość jak sie zbuduje dommm
to nie ma co juz robic... chyba ze o czyms nie wiem

Gość frenti
daria, mozeszmi odpowiedziec? Co sie dzieje, kiedy czlowiek juz stworzy simsy, ubierze je, urzadzi chate, co dalej? Gdzie tu element gry?

Gość sims 3...........
po co te awantury ? Jest legalna wersja w necie do ściągnięcia .......... a wrażenia ? No cóż - z ta grafiką to nie tak do końca jest "pięknie" .....Owszem kretor tworzenia sima jest exstra, ma wiele nowych "funkcji" ale jedno mnie wkurza .....TEMO gry , np.gdy sim śpi albo pracuje.....Nie wyobrażajcie sobie , sima idącego do SPA bo go tam nie zobaczycie.......jest tylko ikonka z jego buzią na tle tego obiektu w sklepie...itd też Wzory tapet płytek - ile dusza zapragnie bo jest "paleta" w/g której można dopasować sobie kolor ale wszystko to jakieś "brudne" :( Mam dobra kartę graficzną a jednak w simach 2 "wyglądało" to lepiej..... W trójce nie ma burz, deszczu ani śniegu, nie ma też hobby....może będą dodatki...na razie gram :)

Gość pupa77
frenti - to jest gra, na zasadzie symulacji. Stworzone przez ciebie Simy korzystają ze sprzętów, jakie masz w domu. Jeśli nie będzie kibelka, Sim nasika na podłogę. Musi spac, jesc, miec rozrywkę. Chodzic do pracy lub szkoły, itd. Może umrzec jak będzie bardzo głodny lub niewyspany. Kierujesz nimi sam, a jak nie - gra i tak leci dalej - jak nie zadasz im zadania, to po chwili same zaczynają coś robic...

Gość dariaqq
w trybie zycia tez duzo nowosci, spelniania pragnien itp. Fajny jest tez wybor charakteru postaci, wybiera sie 5 roznych cech i jak np wybierzesz ze sim jest zły, to potem cala reszta moze sie na tym opierac. "weź zły prysznic" :D