Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Simsy 3

Polecane posty

Gość frenti
Czyli gra polega na tym, ze ciagle trzeba dawac simsom jakies zadania? Nie ma zadnego celu, etapow, ktore trzeba przejsc?

Gość sims 3...........
frenti - wtedy - uczysz sima albo wysyłasz go do pracy ....no czego nie rozumiesz ? Musi zdobywać przyjaciół itd - tak w simach 2. Ale żeby sim mógł się ożenić - MUSI być zaznaczona opcja w tworzeniu sima że jest .....ROMANTYKIEM - później już tego poprawić nie można:)

Gość pupa77
Głównym celem jest chyba bogacenie się, albo możesz flirtowac, wyjśc za mąż, rozwijac umiejętności, itd.

Gość dariaqq
ja juz sie wprowadzisz, to musisz dzialac tak, zeby im bylo dobrze, znalesc prace, spelniac potrzeby itp- podobnie jak w 2. Tez bym chciala zeby byly pory roku i studia, ale to jak napisalam wczesniej pewnie bedzie w dodatkach. Ja narazie i tak jestem zadowolona, odkrywam rozne rzeczy, projektuje :D Tak, kupilam, ale z tego co wiem, to mozna sciagnac jakas wersje z Torrenta, byla juz przed premiera chyba

Gość frenti
Nie rozumiem celu gry:D Gra musi miec jakis koniec, cel, do ktorego sie dazy, etapy, ktore sie przechodzi, a tutaj tego nie widze. No bo ile mozna wysylac sima do sklepu czy pracy?

Gość frenti
Ok, chyba jestem po prostu za stara na takie cos(25). Gdybym miala 15 lat, to pewnie byloby co innego;)

Gość dariaqq
no sim moze w koncu umrzec :P to mozna nazwac jakims tam koncowym etapem :P:P

Gość sims 3...........
a to TEMPO gry was nie wkurza ?????? W simach 2 - było oki.........

Gość dariaqq
Frenti-> moze po prostu sprobuj i zobaczysz czy cos cie w tym uwiedzie ;) Niby nic takiego, a wciaga strasznie :]

Gość pupa77
To jest bardziej symulacja życia niż strategia. Nie grałam w trójkę, ale w dwójce mnie denerwowało że za szybko się starzeli. I miałam kłopoty ze sterowaniem kamerą, czasem coś było chyba nie tak z płaszczyznami - zamiast kątów prostych jakieś dziwactwa.

Gość w sismach
masz jakby wirtualny swiat (ludzi) którymi sie poslugujesz musisz o nie dbac i o ich potrzeby ..sprzatac dom praca, dzieci itp. te same obowiazki co w prawdzwym zyciu tylko w grze latwoiej cos zmienic,, dazysz tam do bogacenia sie zalozenia roidziny itp.

Gość dariaqq
no tempo troche za wolne, ale w tym simach mozna wlaczyc szybkie tempo tylko do momentu zakonczenia danej czynnosci, nie trzeba tak tego pilnowac jak w 2, ze sie zapomnialo i sim cala noc na trawie przesiedzial ;)

to jest gra familijna, nie ma etapów, jedynie rozwijasz swoja kreatywność, jak tworzysz dom, tworzysz simów itp, mozesz ubrac ich tak jak ty chcesz, mozesz dac im fryzure tez jaka ty chcesz. To jest lajtowa gra, ta gra jest jak komedia romantyczna, oglada sie dla zabicica czasu i dla zrelaksowania

Gość pupa77
Mi dzięki tej grze zachciewało się czasem sprzątac w domu, he, he...

Gość frenti
Ok, sciagne sobie i zobacze, co to za cudo.

Gość dariaqq
ja tez nie mam problemow z grafiką, super wszystko widac, obraz płynny, kolory ekstra, cienie itp. Wszystko mam na najwyzszych ustawieniach. Ale w dole ekranu mozna zmniejszyc detale, wtedy na pewno wszystko szybciej bedzie chodzic

Gość frenti
A czy te simsy gadaja miedzy soba?

Gość sims 3...........
Ja "przerabiam" już III część simów i jednak wolę Sim 2 :o z wszystkimi dodatkami :) Trochę zawiedziona jestem "trójką".....czekam jednak na dodatki.Funkcje budowlane są z kolei dopracowane na piątkę :):)

Gość dariaqq
gadają, po simowemu, mozesz ustawic jakim tonem mowią i rodzaj glosu. Jest tez opcja "mów do siebie" wtedy wzrasta im rozrywka ;)

Gość pupa77
Nie do końca gadaja, ale tak mamroczą, nie zrozumiesz o co im chodzi, chociaż słychac po tym jaki mają humor. W dymkach - nad ich głowami pojawiają się czasem obrazki, i widac o czym toczy sie rozmowa - np. sport, hobby, pieniądze. Czasem tez jak spia są takie dymki i widac o czym śnią...

Gość sims 3...........
dariagg podaj proszę jak poustawiałaś opcje grafiki - może tu leży problem ,. że ja mam troche te kolory"brudne " - wszystko na full ??????????

Gość piszciee
cos wiecej o somach.. nigdy w to nie gralam;p;p

Gość sims 3...........
Klepnij w google The Sims - pooglądaj w ogóle czym to się "je" :-D

Gość wariatka666
sciągnij sobie z rapidshare, masz to chyba w 16 plikach jakie sie nie mylę

Gość dariaqq
w lewym dolnym rogu gry masz takie 3 kropki ... klikasz na nie i tam pojawią się opcje, pozmniejszaj sobie, zeby nie bylo na full i powinno byc ok

Gość pupa77
"może będą dodatki.." Z pewnością będą. Lubię Simy ale ta firma (EA) to naprawdę zedrze z człowieka ostatni grosz. Po to właśnie się to wszystko robi - żeby płacic i płacic. Bez problemu mogliby wydac wszystko na jednej płycie - ale to komercja - dodatków będzie pewnie więcej niż w 2, każdy po min. 70 zł, policzcie sobie... Wszystkie inne gry po jakimś czasie pojawiają się w gazetach, a EA nie wydaje tak nic. Nawet FIFA, najbardziej stare wersje, w które nikt już nie gra, po 50zł. Ja Sims 2 kupiłam prze Allegro z drugiej ręki, żeby tym zdziercom nie dopłacac. Nie żal mi ich , że ich wszyscy piratują. Przecież ta gra mogłaby kosztowac 20, a nie 140 zł. Też by zarobili....

ale jak ja mam to sciagnac gdzie to nacisnac? ja jestem za murzynami z komputerami weic sie nie smiejscie ze mnie