Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Simsy 3

Polecane posty

Gość dariaqq
no ja co prawda kupilam simy 3, ale dodatki to juz chyba sciagne, na pewno bedzie ich kilka, w 2 bylo chyba z 10..

Gość pupa77
Przez emule chyba tak . Kaaza - nie znam.

niech mi ktos pomoze, nie moja wina, ze nie jestem dobra w tych komputerach

w Media Markt simsy kosztują 99 zł.... To bardzo mało. A jak już chcesz piracić to torrenty.org. Płacisz 6 zł i ściągasz

aha,czyli Lily musze tego smsa kupic za 6 zł? i samio mi sie bedzie ścigało czy mam cos dalej naciskac czy o co w tym chodiz??

Gość dariaqq
nie umiem ci za bardzo pomoc, ale sie postaram jakos ;) Wejdz na ta strone http://www.programosy.pl/program,utorrent.html i pobierz ten program- torrent, potem zaintaluj i wejdz na strone, ktora juz ktos wczesniej podal http://torrenty.org/torrent/363288 tam po prawej stronie bedzie napis- pobierz torrent. Wiec pobierz go, klikajac na niego 2 razy powinien sie umiescic w programie, ktory na poczatku sciagnelas no i powinien sie pobierac. To tak teoretycznie, mam nadzieje, ze ci sie uda :)

dzieki, tez mam nadzije ze mi sie uda a jak nie to poprosze kogos o pomoc z sąsiadów

pobrałam to ale nic mi sie nie pobiera;/ mam taki progarm z otrenta jakby emule to tam mam wpisac simsy? czy jak?

zainstaluj sobie bit torrent nacisnij na ikonke sciagnietego pliku i bedzie Ci sie sciagac w programie