Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwfewf

cialo po utracie 35kg? prosze o rady!!!

Polecane posty

Gość dwfewf

Witam, po dlugiej kuracji hormonalnej i innych tego typu bajerach przytylam w pol roku 37 kg :( kuracja zakonczona, jestem wyleczona, jak narazie zrzucilam 5 kg(leki przestalam brac miesiac temu), mam 180cm i 106kg na chwile obecna, zbudowana jestem proporgjonlnie i w co trudno uwiezyc mam nawet talie... ale... no wlasnie jest ale, boje sie co bedzie jak zrzuce jeszcze 30 kg, mam rozstepy na piersiach dole brzucha, udach i wlanis ezauwazyalm bardzo cieniutkie niteczki na ramieniu, nie wiem jak zadbac o skore w trakcie diety i chudniecia, co robic zeby te rozstepu nie powstawaly lub zeby znikly te co juz sa... wygladam tragicznie, wiem ze nie z mojej winy, tlumacze to sobie ze przynajmniej wiem ze to nie to ze zarlam jak swinia :(jestem pod kontrola loekarza, trace na wadze ale boje sie ze jak schudne to nie dosc ze wszytko mi opadnie do kolan to jeszcz ebedzie pelno rozstepow... :/ mam 23 lata i nienawidze siebie nie wiem co ze soba zrobic... pomozcie!

Gość jiswhf-
-masaze -pij duuuzo wody -odpowiednie kremy, balsamy -siłownia, bądz wykonywanie ćwiczeń, ale powinnaś też zadbać o mięśnie (musisz uprawiać jakiś sport, bez tego będzie Ci wszystko wisiało) -peelingi pod prysznicem 1/2 raz w tygodniu(cudony jest peeling z kawy) -powolna utrata wagi -możesz sobie kupic też pas do masażu ja mam ten z mango i sobie chwale powodzenia:)

Gość dwfewf
upppp

Gość jiswhf-
aha a jak masz te czerwone niteczki to jest duża szansa że jeżeli o nie zadbasz to nie zrobia sie z nich białe (te których juz nie da sie usunac) wiec zrob peeling, krem na rozstępy i wszystko wyzej co wymieniłam.. woda jest bardzo ważna, bo nawilza od srodka:)

Gość dwfewf
no wlasnie tu jest problem ze ja nie mam na to czasu ani srodkow materialnych, jestem studentka, do tego za granica, ledwo wiaze koniec z koncem na kem mnnie nie stac nawet, no poprostu zalamie sie, mam 23 lata a wygladam jak potwor, jestem poprostu wstretna!

Gość dwfewf
przedwczoraj skonczyly mi sie ostatnie zapasy kremow eveline ktore z polski przywiozlam, pije bardzo duzo wody, duzo spaceruje, ale ogolnie mam zakaz jakichkolwiek wysilkoww fizycznych :/

Gość jiswhf-
to w takim razie sport, duuużo wody,kremy też można znależć tanie, jak juz nie masz specjalnych kremów na rozstepy to smaruj nawilżającymi jakieś tanie znajdziesz na pewno... peeling z kawy możesz uzywać, ja używam zawsze fusy z wypitej kawy, zaden peeling ze sklepu moim zdaniem nie jest tak dobry(masuj ciało tą kawą przez kilkanaście minut) Co jeszcze... podczas wcierania kremu masuj ciało, ponoc naprzemienne prysznice sa dobre (raz ciepla raz zimna woda).No i wolna utrata wagi to chyba najważniejsze:)

Gość dwfewf
no ja planuje tak 4-5 kg miesiecznie, nie rypnac odrazu 15kg w miesiac, bo wiem ze to mozliwe bo juz raz mi sie udalo ale konsekwencje sa straszne i jojo murowane, takze mam ustalona diete na ktorej mam chudnac od 3 do 5 kg miesiecznie. Ale jestem zalamana, rozstepami na piersiach sie nie przejmuje bo ogolnie mam super piersi, troche podklasu , pudru rozswitalacego i cycki malowane 1 klasa, ale boje sie ze mi wszytko spadnie potem,ze cycki beda wisiec i brzych tez bedzie wisziec nie mowiac o nogach ktore mam potezne wrecz... nie chce byc potworem, kto mnie zechce... zycie jest niesprawiedliwe

Gość jiswhf-
a najważniejsz to zmaiana Twojego podejścia... poczytaj forum, wiele tu ciekawych tematów:)

Gość pomocyyyyyyyyyyy
mieszkasz w Paryzu ? ale Ci zazdroszczę... A kawa ma byc zwykła, taka z fusami

Gość quoifaire
Jak sie czujesz z taka waga w Paryzu? Nie pytam zlosliwie, sama mam nadwage, jade do paryza i boje sie tych spojrzen, przeciez paryzanie sa szczupli:(

Gość pomocyyyyyyyyyyy
ja nie byłam w Paryzu,ale byłam we Francji i zauważyłam, ze tam nadwagę lub wręcz otyłość ma dużo więcej dziewczyn niż w PL (i wcale nie są ładne ). Nie wiem jak w Paryżu, ale jestem ciekawa, co nam na ten temat powie nasza Paryżanka

Gość quoifaire
pomocy, Francuzi to najszczuplejszy narod w Europie. Duzo tam emigrantow i pewnie oni zawyzaja ogolna srednia wagowa.

Gość pomocyyyyyyyyyyy
heh, mozliwe, bo ja byłam w takich miejscowosciach turytsycznych i moze faktycznie to były turystki ( np. z USA ;)

francuzi sa szczupli faktyucnzie emigranci sa grubsi, ale moze to was pocieszy ze pomimo iz sa szczupli to maja paskudne ryje naprawde, a kobiety sa wrecz okropne 0 cycko 0 tylko i twaze takie z epozal sie boz, takak szczupla wersaj brytujek :/

racja, ja tez jestem z Francji ale bradziej na poludniu z marsylii, faktycznie ogolnie ludzie sa jak u nas i jest duzo ludzi przy kosci naprawde, a co do tych francuzek to faktycznie ci rodowicie francuzi i francuzki to maja traszne mordy, kobiety wogole nie sa sexowne bez piersi, bez posladkow, zero seksapilu i ubrac sie nie potrafia, z kolie miszancy i imigranci nawet z nadwaga wygladaja super ladne buzie fajne ciuchy

Gość pytanie do
Paryzanki --> czy to twoje foto bylo na ogolnym?