Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna od 3 lat

Boze, nie moge sobie ulozyc zycia od 3 lat

Polecane posty

Gość samotna od 3 lat

A wszystko przez to, ze 3lata temu poznalam faceta marzenie .Poznalam go pol roku po tym jak mnie zdradzil moj facet i pierwszy raz poczulam sie szczesliwa. Bardzo dobrze mnie traktowal, pierwszy facet w zyciu mnie szanowal...Ale po kilku miesiacach w czasie rozmowy wyznal mi , ze niczego nie moze mi obiecac ,nie chce mnie skrzywdzic i nie potrafi poczuc tego co ja,lubi mnie, szanuje ale tylko tyle. Rozstalismy sie, ja to mocno przezylam .Mielismy kontakt co jakis czas ,typu co slychac i tyle. Minely 3 lata...ja nadal jestem sama .Wczoraj zobaczylam jego zdjecia na naszej klasie z dziewczyna, jestem zalamana.....nikt mnie nie chce,kazda jest lepsza ode mnie:( Jestem niewidzialan dla facetow

Gość jja..
witaj w klubie kazdy nowo poznany facet jak w porzadku to zajety, a jak j.ebniety to sie klei brrr

Gość lol eh
Wspułczuje bo sama wiem jak to jest :( to strasznie boli jak były facet ktorego sie kochało znalaz sobie inna :(

Gość caynne
Witam! Ja też mam ten sam problem, były znalazł sobie inną szybciej niż otarł łzy po mnie.

Gość pocieszę Was
mialam to samo, ponad 3 lata bylam sama po tym jak zostawil mnie facet z ktorym planowalam życie..Ciezko to przezyłam, ale nie moglam nikogo spotkac, sama takie nic nieznaczace znajomosci-pomyłki itp. az w koncu, zupelnie niespodziewanie (wiem , brzmi banalnie) spotkalam tego jedynego ktory kocha mnie jak nikt inny :) szukałam juz nawet na czatach i portalach randkowych z deperacji, dalam sobie z tym spokoj, i w sloneczne, cieple popoludnie spotkalam jego 😍 głowy do góry :)