Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadeczkaa

ślub za 4 miesięce, a tu ciąża

Polecane posty

Gość wpadeczkaa

mam takie pytanko: jestem w 5 tygodniu ciąży , właśnie się dowiedziałam , biorę slub(konkordatowy) za 4 miesiące , w pażdzierniku ,suknia kupiona, a tu bejbik, nie wiem co robić , odwołać ślub? kupić nową suknię?:)przyspieszyć ślubu nie da rady(wszystko zajęte, począwszy od sali , skończywszy na terminach u księdza)

Gość zielona wisienka
Mysle, że musisz albo jakoś przerobić suknie (jezeli jest taka możliwość) albo kupić nową. Ale na pewno nic nie odwołuj.

Gość mala czarna sama
Nie odwołuj slubu, ciesz sie.Mysle,ze bedziesz sie dobrze czula, tego zycze Ci z całego serca.Pozdrawiam

Gość kotka222
moja kumpela brala slub w 5 miesiacu ciazy, suknie miala troszke poszerzona, wyglądała przepięknie, mysle ze u Ciebie tez bedzie ok

Gość alabamacity
mnie sie wydaje ze nie pozostaje nic innego jak tylko Ci pogratulowac :) zobaczysz, na slubie bedziesz wygladala slicznie a przynajmniej dzidzius przyjdzie na swiat w malzenstwie :)

Gość a jakie mialas objawy ciazy

Po pierwsze nic nie odwoluj po prostu poinformuj w salonie ze jestem w ciazy i wtedy dostosuja suknie do Ciebie . Zalezy jakiej jestes bydowy ciała bo w 4 miesiecu moze nawet jeszcze nie byc widac po tobie. Po drugie wiek ciazy jest liczony od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki co za tym idzie kobieta zawsze dowiaduje sie o niej w 5-6 tygodniu a nawet pozniej ,wiec to normalne

ciesz sie i nie przejmuj sie glupimi uwagami a poza tym suknie zawsze mozn kupic nowa wyporzyczyc badż przerobic ta co juz masz jesli sie tylko da bedzie ok i główka do góry bo maluszek juz czuje twoje zdenerwowanie pozdrawiam i trzymam kciuki