Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapuletnica

jutro egzamin na prawko

Polecane posty

Gość kapuletnica

trzeci termin... a ja juz siedze i sie denerwuje jak sprawić żeby nerwy minely. siedze i nie moge sie na niczym skupic:(((((

Zdawalam w tym roku, 6 kwietnia. Wiem, co to jest. Wyprobowalam pare srodkow w czaie kursow,bo nawet wtedy juz sie stresowalam. Jesli moge cos zaproponowac, to kup w aptece Nervosol,ale uwaga, nie bierz takiej dawki,jak podano w ulotce, bo zamuli. Ja bralam szklanke,wlewalam do niej na oko jakies 3 lyzki wody i wlewalam 4-5kropli Nervosolu. Potem bralam gume, bo to ma silny, wyczuwalny, ziolowy zapach;) To najskuteczniej chronilo mnie przed atakami paniki. Do tego pilam magnez. W dniu egzaminu, przed wyjazdem, wypilam w domu ten Nervosol,potem na godzine przed egzaminem zestaw witamin "astres" z magnezem i zdalam za 1 razem. Nerwy byly,ale mniejsze.

Gość kapuletnica
dzieki za rade;)))))))) a co myslisz o deprimie, mam go w domu... wzielam fwie tabletki przed jazda i nie poczualam zadnej roznicy niestety a ja sie naprawde bardzo denerwuje, jak nienormalna. boje sie jednak ze mnie może zamulic, mam kolezanke kotra bierze ciagle cos na uspokojenie i zdaje juz 6 raz:((((((((((((

Gość kdadsf
hahahaha ja zdawalam 4 ale nie zdalam, ale mimo to jestem zadowolona, luk i gorka elegancko, ale na 5 min przed koncem jazdy po miescie sie wkopalam :D mialam spoko egzaminatora :) na poczatko sie denerwowalam ale jak zdalam test 0 bledow i czekalam w poczekalni to tak sie smialam z tych ludzi :D ja na luzaka gram w gry na tel a tamci skrzyzwania przypominają :D:D buhahah :D tera zdaje 19 i jest luzik :classic_cool:

Nie brałam deprimu,wydawal mi sie za mocny. Z rzeczy, ktore najbardziej pamietam z apteki, brałam pare razy "Prolady"- krecilo mi sie od tych tabletek w glowie za kazdym razem, wiec wiesz,jak mi sie jezdzilo;) "Spox"- zamulal, jest zreszta na chmielu. Nervosol w dawce zalecanej na opakowaniu-myslalam,ze padne;) "Astres" regularnie,cale opakowanie wypilam. To witaminki regulujace prace ukladu nerwowego,wiec nikomu nie zaszkodza. Nie polecam niczego,co ma w skladzie szyszki chmielu i melisę. Niedawno slyszalam reklame w radiu jakiegos produktu uspokojajacego,nie powodujacego obnizenia koncentracji. Niestety, nie pamietam nazwy. W aptece moze beda wiedziec.

Gość kapuletnica
mi ten deprim w ogole nie pomogl... nic nie podzialal postanowilam sie zrelaksowac, lody ciastka kawa. nie odgonie mysli ale chcoiaz cos dobrego zjem najwzeyj bedzie 4 termin:((((((((((((