Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcowa kotka

Jak zmienić coś w życiu?

Polecane posty

Gość marcowa kotka

Mam dylemat, tak bym chciała coś zmienić, a nie umiem, znowu tydzień mija przed tv ... Np. 1. Chcę schudnąć, ale siłownia jest taka nudna ... na jogę czy pilates nie chce mi się wydawać kasy, bo mogę to w domu ćwiczyć, a oczywiście nie ćwiczę i tak mija tydzień za tygodniem Chciałabym pojechać do Paryża, ale sama? Francuzi ponoć niekoniecznie mowią po angielsku a ja nie mówię po francusku ... Nie chce jechać z facetem, chcę przeżyć coś sama ... a koleżanki? Kiepsko z nimi, albo brak kasy, albo nie interesują się tym i to ich nie kręci albo nie mają czasu ... i zowu tylko o tym myślę ... Chciałabym rysować, malować ... ale takie zajęcia są organizowane dla dzieci lub naprawde starszych dorosłych, a że umiem rysować, chciałabym gdzieś w atelier, ale gdzie? tyle chciałabym zmienić w swoim życiu a nie potrafię, jestem w zwiazku ale mam życie wpólne, właściwie większość rzeczy robimy razem, więc ciężko czasem o czymś rozmawiać, chciałabym rozwijać swoje hobby ale nie wiem jak, jakoś jak czlowiek ył w liceum to inaczej to wszystko płynęło ... muszę któregoś dnia coś postawić na głowie, bo zwariuję wy też tak macie?

Gość YH53
TY CIPO JEBANA KURWOO PIERDOLNIĘTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA