Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zciekawosciii

Dziwna reakcja Lifta w szklance. Ktoś wie?

Polecane posty

Gość zciekawosciii

Nalewałam dzisiaj Lifta do plastikowej dużej szklanki, na początku wszystko normalnie, ale nagle piana zaczęła... Gęstnieć, aż powstała w szklance wielka gruda (kula?) z tej piany. Zdawało mi się, że to może zamarzło, bo ostatnio podkręciłam chłodzenie w lodówce, ale oczywiście to nie był lud... Jest lekko "glutowate". Ale wygląda jak taki zmielony lód wrzucony do napapoju. Rozmieszałam tą grudę i podzieliła się na mniejsze grudki, do tej pory pływają na górze szklanki... Ktoś wie co się z tym liftem stało? Pachnie normalnie, data ważności jest do listopada Może głupie pytanie, ale jestem ciekawa :) Potem nalałam do innej szklanki i wszystko normalnie

Gość zciekawosciii
lód oczywiście ;)

Gość zjedz to i powiedz
/pisz co się dzieje z twoim żołądkiem , chcemy wiedzieć , będzie takie coś jak"wieki big brother Kafeterii":D:D:D

Gość zciekawosciii
haha no ok, rozumiem, że moje pytanie brzmi durnie, ale naprawdę lubię wszystko wiedzieć i intryguje mnie co to się z tym podziało... w dalszym ciągu sobie to pływa i na pewno tego nie zjem :D wywaliłam jednego "gluta" z tej szklanki na blat kuchenny i nie zmienił postaci :D