Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość young16

seks

Polecane posty

Gość young16

Od pewnego czasu planuje z moim chlopakiem wspolzycie . Mam 16 lat moj chlopak ma 17. Bardzo duzo o tym rozmawiamy, bardzo sie kochamy. Naszym zabezpieczeniem bedzie prezerwatywa, mysle ze to wystarczy. Co o tym sadzicie ? Pozdrawiam :)

Gość joluśka
A może lepiej pozostanie w sferze rozmów . Ten wiek predysponuje jeszcze do układania klocków Lego . O złych zabawach myślicie dzieci . A to wasze "bardzo kochanie" szybko wam się przeje .

Tylko pamietajcie żeby ja potem sprawdzic czy nic nie wycieka bo potem tylko tabletka \"po\". Powodzenia joluśka a ciekawe do predysponuje Twój wiek?

Gość trenerGrubasow3
jezeli sex to zle zabawy to wszyscy ludzie sa zli, ZLOOOOOO zLOOOO

Gość doświadczony prawiczek
ja mam dla cibir propozycje umowimy sie i pokaze ci co i jak:D

Gość young16
dla wielu osob moze sie wydawac ze w wieku 17 lat nie moze byc milosci :] bo niektorzy sa jeszcze dziecmi : ) tu sie mylisz :) jestesmy ze soba dwa lata i myslimy o sobie bardzo powaznie . to nic dziwnego ze chcemy zaczac wspolzyc. a z klockami lego mowisz chyba o sobie coo.? moze tyyy badac licealistka bawilas sie klockami teraz sa inne czasY :) pozdrawiam ;]

Gość young16
dla mnie . :D ciekawe hahaa : D

Gość joluśka
accer jest taka stara dobra zasada. Jak się nie ma nic do powiedzenia to lepiej siedzieć cicho niż głupa z siebie robić . !7 letniemu dzieciakowi raczka pod kołdrą zdecydowanie wystarczy . Powie każdej kocham cię moja ty jedyna żeby tylko rękę w majtki wsadzić. A dziewczę 16 letnie niech jeszcze poedukuje się teoretycznie .

Gość young16
joluska - edukacja? a nie klocki lego?

Gość joluśka
Dla ciebie young16 zdecydowanie klocki Lego . Też edukują . Po tym stwierdzeniach co tu powypisywałaś dałaś dowód , ze do sexu jeszcze nie dorosłaś . O 17 latku szkoda mówić .

Gość young16
noo. w pewnym sensie tez :D . co ty wiesz : ))

Gość joluśka
Nie ważne co ja wiem . Ważne że zadajesz pytanie "Co o tym sadzicie ?" i oczekujesz odpowiedzi , opinii , zdania . Chyba nie oczekujesz jakiejś idiotycznej odpowiedzi w stylu : tak dzieciaki bzykajcie się , będzie zajebiście . Z góry powiem nie będzie . I już nic nie będzie taj jak przed . Zapamiętaj tylko tyle , że w wieku 17 lat to każdy osobnik płci męskiej to totalny dzieciak i jeszcze długo takim pozostanie . Jego cały rozum , cały azymut zycia mieści się w rozporku .

Gość spora
joluska, czy Ty jesteś katechetką? Przyznaj się pruderyjna babo z małej mieściny pewnie jakiejś

Gość Ajron ze loginem
się weź za naukę a nie za prucie dupska, młodociana zdziro

Gość trenerGrubasow3
ja ci joluśka proponuje zawinac ze swoimi chrupkami na partyjke pokera ewentualnie na gre w wojne, prosze zeby chrupki sie tu nie wypowiadaly i moherowe berety takze. kazdy czlowiek jest inny i nie mozna kazdego oceniac jedna miara, to co ze maja 16-17 lat ? moze tobie reka pod kadra wystarczy bo cie raczej juz nikt nietknie, a oni niech kozystaja sobie z zycia, i przypominam wspulzyc mozna od 15 roku zycia, wiec jezeli ma ochote to prosze bardzo, czemu nie sa ze soba od dluzszego czasu, sprawe przemysleli i chca sprubowac, wiec niewiem z kad te potepienie, zazdroscicie czy jak ? prezerwatywy i heja do przodu :D

Gość Reka mu na pewno wystarczy
Co się będziesz wysilać ;), topie paluszek i heja ;)

Gość joluśka
A co ty spora dochodzeniówka ? Wypowiedz swoje zdanie jesli takowe masz , a jak nie to do nauki .

Gość Ajron ze loginem
grubas, a ty zainwestuj w słownik :O

Gość young16
wypowiedzials sie spoko :)

Gość trenerGrubasow3
Ajron ze loginem a ty zainwestuj w chrumkruma

Gość ee co sie ludzie dziwićie
u nas w klasie dziewczyny sie puszczają na potęge :O 4 dziewice na 20 dziewczyn zostało ( 2LO) wiec nie am sie co dziwić , ogólnie jesli chodzi o moje kolezanki/znajome to juz mają to dawno za sobą :O dzieci nei ma no ale co...:O teraz to tylko w głowie sex faceci i nic wiecej , dziewczyny sie strasznie puszczają , jesli chodzi o facetów to an 10 w mojej klasie prawiczkami jest na stówe 8 :D wiec wsrod dziewczyn jes źle , a ci facececi ktorzy raz juz tego sprobowali chcą ciagle tego samego, wynajdują sobie dziewczyne ruchają i rzucają a one glupie potem lamentują :O

Gość young16
Ajron ze loginem - mlodziana zdziro? to tylko swiadczy o twojej inteligencji ! nic nie masz wiecej do powiedzenia ? smieszni sa tacy ludzie jak ty . myslisz ze kim jestes ? noo wlasnie ... Ahha ! i tu wcale nie chodzi o bledy ortograficzne przeczytaj sobie temat ii nie interesuj sie innymi , ktorzy probuja w pewien spsob doradzic : ) !

Gość young16
wystarczy znalesc sobie swojego stalego partnera nie tylko do seksu to skoncza sie lamentacje :)

joluska jakiś masz denerwujący zwyczaj organizowania innym czasu; ty rączka pod kołderkę, ty do książek, ty do klocków.. pewnie masz stado niechcianych dzieci, stąd ten nawyk przedziwny i lęk przed seksem

Hej young16. Fajnie, że myślicie o sobie poważnie, że rozmawiacie o zabezpieczeniu itp. Takie rozmowy zbliżają:] Jednak czy jesteś pewna czy to nie za szybko? Seks jest cudowny, związek wstępuje na wyższy etap..i dlatego może warto jeszcze popracować nad tym co jest między Wami, żeby seks zaczął budować a nie niszczyć.. Jesteście jeszcze młodzi, macie czas na wszystko, a najwięcej powinniście ze sobą rozmawiać, \"gonić króliczka..\".. Na łóżko przyjdzie pora jak będziecie bardziej przygotowani do życia.. :)

Gość trenerGrubasow3
ja jeszcze powiem tak to jest tak ze wiadomo ten pierwszy raz chce sie spedzic z tym jedynym najukochanszym ale ale, wiadomo ze zwiazek nie bedzie trwal wiecznie wiec musisz sama sobie odpowiedziec czy napewno chcesz z nim spedzic ten pierwszy raz i musisz sie liczyc z tym ze kiedys wasze drogi sie rozejda i tu musisz sobie postawic kolejne pytanie czy mimo tego ze to nie bedzie trwalo wiecznie i tak i tak chcesz z nim to zrobic, ze zasluzyl na to i nalezy mu sie tez i ze nie bedziesz miala wyzutow ze to jest ten z ktorym chcesz to zrobic mimo tego ze wasz zwiazek nie bedzie trwal wiecznie i sie kiedys rozejdziecie. ale skoro mowisz ze jestescie ze soba juz 2 lata to mysle ze to odpowiedni moment zeby to zrobic, bo puzniej mozesz np sie z nim rozstac, potem znajdziesz sobie kogos innego i pod wplywem nacisku czy swojego pospiechu zrobisz to z chlopakiem ktorego znasz powiedzmy miesiac a po poltorej miesiaca sie rozejdziecie, wtedy bedziesz sobie plula w brode, i napewno bedziesz sie czula zle ze nie robilas tego z chlopakiem z ktorym bylas 2 lata a zrobilas to z typem z ktorym bylas miesiac... ja tu tak kocopole i kocopole ale mam nadzieje ze ktokolwiek cos zrozumial :) a na ortografie huj klade od niejednego mam wyzsze wyksztalcenie i wiekrza liczbe wyksztalcen, ja juz sie na ortografowalem a teraz juz huuj na to klade sami sie ortografujcie