Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia24.85

odejśc czy zostać?

Polecane posty

nie jestesmy razem pól roku, bylismy prawie 5 lat parą.Mamy ze sobą kontakt, on pisze kilka razy dziennie, czasem dzwoni pod byle pretekstem, dodam,że on zerwal, bo sie cos wypaliło,że juz nie to.Mowi,ze nie mamy do czego wraca, a on chce byc moim przyjacielem, kazalam mu sie wynosic z mojego zycia, lecz po 3 dniach syt sie powtarza, pisze na gg, dzwoni,zyczy mi szczesca z innym ,ale nadal jest blisko mnie.Zerwac z nimkontakt, czy nadal utrzymywac?

Gość poconaco
przeciez ty nie masz wyboru

tylko tracisz czas na nim - zacznij działać dla siebie a jego pogoń w siną dal :)

potrafie samodzielnie mysleć i nie chodzi mi o pomoc,lecz o zdanie ludzi którzy widzą tą syt z boku.Kilkakrotnie juz mu mówilam,ze lepiej bedzie jak sie nie bedziemy widywac,on ,ze rozumie itp, nawet tydz czasu byla cisza, a potem do mnie z pretensjami,że go odsuwam, itp Jst przy mnie cały czas, lecz mnei juz ta syt męczy, zbil we mnie waire w ludzi i wszystkie pozytywne uczucia, jakie można komus ofiarowac, nie rozumiem tego faceta

rób ja uważasz, widać ,ze facetwoi na tobie zależy, ale czemu to robi?oto pyt do facetów:czemu nie potraficie zostawic swojej ex, kiedy juz z nią nie chcecie by???

Gość mongolica
dla Ciebie lepiej jesli zerwiesz kontakt, chyba, ze chcialabys powrotu

oto pyt do facetów:czemu nie potraficie zostawic swojej ex, kiedy juz z nią nie chcecie by??? nie wiem - dla mnie to psychole - ja na swoje nawet nie zwracam uwagi :)

Gość majakotek23
Mysle, ze powinnas go olac, tak jak on olal Ciebie. Jezeli chcialby byc z Toba, to by nie twierdzil, ze cos sie wypalilo. Jezeli Ci na nim zalezy to zagraj z nim w otwarte karty, albo Cie kocha albo nie i wtedy niech sobie idzie gdzie chce, TY masz prawo ulozyc sobie zycie z kims innym, a jezeli on stoi ciagle z boku, to wybacz, ale strata czasu.Albo jest z Toba, albo nie.

ja z nim zagrałam w otwarte karty, powiedzialam jak sprawa stoi, naisal mi tekst w stylu:wszystko juz sobie wyjasnilismy a co przyniesie przyszlosc niewaidomo.Jam u powiedziaam,ze mnie kontakt z nim boli, on,że rozumie i to szanuje, ale za 3dni syt si powtarza,pisze dzwoni, nie wiem o co tu chodzi

Natalia, on chyba tęskni i nie do końca mu przeszło. Nie kontaktuj się przynajmniej przez jakiś dłuższy czas. Nie odbieraj telefonu, nie odpowiadaj na smsy, unikaj spotkań, a jak już spotkasz, to chłodno pozdrów i przeproś, ale nie masz czasu na pogaduszki. Gdy poczuje tę niesamowitą pustkę i ogromny brak Ciebie, szybciej podejmie ostateczną decyzję: albo zniknie z Twojego życia, albo.... wróci.

tylko mi też jest bez niego źle, tęsknie za nim, czekam na wiadomości od niego, wiem,ze to głupie,ale co poradzic, przez tydz byla cisza a potem jakies żale, pretensje o moje milczenie, najzabawniejsze jest to,ż razem pracujemy i za jakies 2 tyg mamy wspólny słuzbowy wyjazd, ostatnio jak z nim rozmaiwalam to powiedzial,ze on wszystkim pamieta i ż jestem kims dla niego wyjatkowym, ale czy przez pól roku można nie miec pewności?bylam jego pierwsza dziewczyną, niby juz raz powiedzial,ze usuwa sie z mojego zycia żebym to zycie soie ułozyla, ale i taksyt sie owtarza od prawie pól roku

jak jestes blisko nie czuje,że nie jestescie razem, daj mu odczuc zmiane