Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE PODOBA MI SIE TO

TO SKANDAL !!!

Polecane posty

Gość NIE PODOBA MI SIE TO

Dzis na tym forum poprosilam o pomoc . chodzilo o masaz kanalika łzowego - chcialam sie zapytac jak nalezy go poprawnie wykonac . a jakas osoba ktorej zapewne sie nudzilo powrzucala tematy z tym zwiazane nie wiem po co - tylko zasmiecila to forum ( nigdzie nie bylo zadnego info w zwiazku z tym tematem ) juz wczesniej napislam ze kazdy inaczej opisuje ten masaz - wiec nie wiem po co ta osoba niepotrzebnie nawrzucala na forum podobne tematy ( z tymze w niczym mi to nawet nie pomoglo - bo nigdzie nie zostal opisany ten masaz )

Gość xyy
To jest kafe i niestety rzadko zanjdziesz tu fachową odpowiedź. Oczywiście są wyjątki. Zazwyczaj jednak stado pomarańczy zacznie krytykować, wyzywać i takie tam...

w szkole rodzenia nam mowili, w sumie malo pamietam ale jakbys do jakiejs szkoly rodzenia zadzwonila to na pewno wyjasniliby Ci telefonicznie bez problemu (i to bedzie prawdziwa informacja bo na forum to sie prawdy raczej nie dowiesz). to bylo cos z przylozeniem (chyba) najmniejszego palca pod rowkiem w oku od strony noska i delikatne masowanie, ale wiecej niestety nie pamietam. najlepiej zadzwon do szkoly rodzenia (niekoniecznie w Twojej miejscowosci - we wszystkich miastach powinni byc chetni do pomocy bo to ludzie z powolaniem) pozdrawiam hey!