Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellamija

propozycja pracy czy cos w niej jest nie tak?

Polecane posty

Gość bellamija

Witajcie,jestes Basia mam 3 wiosen na karku,jestem emigrantka ,mam pewien problem,od jakis dwoch lat regularnie chodze na "robienie sobie pazurkow"do pewnejgo malzenstwa,bardzo dobrze mi sie rozmawia z kobieta ktora zajmuje sie moimi paznokciami-jest tez wlascicielka-kiedys porozmawialysmy sobie od serca,doskonale sie zrozumialysmy co do kwesti zycia na obczyznie-po jakims czasie osoba ta zaproponowala mi prace u siebie,musialabym zdobyc certyfikat aby pracowac w jej salonie-porozmawialam z mezem i postanowilismy abym poszla do tej szkoly,tak wiec zaklepalam sobie miejsce w szkole ale pieniedzy jeszcze nie wplacilam,mam jeszcze czas,niestety szkola zacznie sie we wrzesniu to dlugo...pozatym przeszlam rozmowe z ta kobieta co podsunela mi pomsl z praca i co wazniejsze obiecala mi prace,mam teraz mieszane uczucia,boje sie ze ona moze nie dotrzymac umowy,bo spojrzcie na to na ma salon kosmetyczny a w nim fryzjerzy i tylko ona i jej maz robia paznokcie(zdobienie,nakladaja sztuczne-akrylowe etc)od 8 lat,wiem ze przez ten czas byli tylko oni do "robienia paznokci"on jest mistrzem w robieniu tych paznokci,ma jakies swiatowe tytuly,mniejsza o to,moje pytanie jest:co jest nie tak w tym obrazie?czy nie bylo jednak tak ze jednak kogos zatrudniali przez te 8 lat ale nikt nie spelnial ich warunkow?wiem ze fryzjerzy czesto sie zmieniaja tzn.reszta jej personelu..i tak nagle ona podsunela mi pomysl ze szkola i praca,nie wiem,jestem nie ufna,moze dlatego,moze tylko tak powiedziala z grzecznosci? tu gdzie mieszkam jest to dosyc drogie szkolenie,i nie chce byc nabita w butelke,czy to nie byla tylko taka gadka albo forma zartu,kiedy sie zalilam ze nie mam obecnie pracy.Pozatym napewno nie ustalila tego z mezem(ktory wydaje sie byc osoba decydujaca w tymze zakladzie).

Gość bellamija
up