Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiop3

jesli ta dziewczyna nie zostanie modelką to zmarnuje swoje zycie,

Polecane posty

Gość ty chyba kpisz

Gość buahahahhahahahahaaaaa
po pierwsze : modelki marnują sobie życie bo to kurewski zawód po drugie : pasztet !

Gość jest ladna ... ale
bez rewelacji...ot mloda dziewczyna z pospolita twarza jakich setki w polsce

Gość hellooo
z całym szacunkiem widziałam ładniejsze! Skąd Ty mieszkasz jak ona jest najpiękniejsza for yoy?????????? :-)

Gość już chociażby z twarzy ma za b
ardzo zadatki na okrąglutką.. zresztą uczcie się ludzie odróżniać piękno samo w sobie a po prostu ubranie się w sukienkę, jakaś fryzurka itp :P modelka wypadałoby żeby wyglądała całkiem nieźle ot tak na codzień moim skromnym zdaniem, a ta dziewczyna jest bardziej niż przeciętna!

Gość tititu
nieładnie wystawiać zdjęcie koleżanki na kafe!

nie nadaj sie na modelke bo jest przecietna a modelka zeby zrobic kariere musi miec w swojej urodzie cos charakterystycznego

Gość qwertyuiop3
a wy wszystkie zazdrosne smiecie ktore mowicie ze pasztet to co najwyzej mozecie jej usługiwac !! :)

Gość hellooo
usługiwać?????????????? Dej spokój, tej chłopce Marysi? cha cha cha cha cha. Pęknę ze smiechu Turlam się po podłodze, trzymam za brzuch i umieram ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!

Gość ariadna storm
powiem Ci szczerze, byc moze to zdjecie jest nienajlepsze a byc moze dziewczyna faktycznie nie ma predyspozycji na modelke. zeby zostac modelka trzeba miec cos charakterystycznego w twarzy, usta oczy kosci policzkowe- cos co przykuwa uwage. nie widzimy budowy dziewczyny a to tez ma znaczenie. ta panna jest najzwyczajniej przecietna chyba ze to zdjecie jest tak niekorzystne.

Gość qwertyuiop3
hellooo - szkoda mi na ciebie słów zaniedbany pasozycie :) pewnie masz mordę w pryszczach, cellulit i nikt cie nie kocha :) łączę sie z tobą w bolu perfidny prostaku :P

no wlasnie jesli dziewczyna nadaje sie na modelke to jest bardzo fotogeniczna i zawsze dobrze wychodzi na zdjeciach...

całkiem ładna :D a chce skończyć tak jak większośc modelek , mam nadzieję ,że nie :)

Gość qwertyuiop3
pragnę zaznaczyć ze ma dopiero 14 lat więc jest jak nieoszlifowany diament :) odpowiednia osoba by musiała trochę z nią popracować i wydobyć kwintesencję piękna :)

a jak konczy wiekszosc modelek ?? no wiadomo anoreksja i tego typu sprawy , ja nie mam takich problemów ( bom facet :) ) ale słysze i czytam :)

Gość czarno pomaranczowa
buhahaha:D:D:D dobre sobie:D

Gość michael323
na modelkę? w życiu. przeciętna dziewczyna, nie obrzydza, ale nie wywiera żadnego wrażenia. no i modelki są dużo szczuplejsze po większości.

Gość hellooo
qwertyuiop3 ale mi pojechałeś/pojechałaś istoto!!!!!!!! Nie dość że wystawiasz czyjeś albo swoje własne zdjęcia na kafeterii to jeszcze ludzi obrażasz!!!!!!!!!! żałosna żenada!!!!!!!!!!!! Jeżeli masz na tyle odwagi to wystaw własne zdjęcie i proś o ocenę! I nie obrażaj innych bo to mało grzeczne!!!!