Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werawww

CHCIALAM SIE DO CZEGOS PRZYZNAC, DO CZEGOS NIEZBYT DOBREGO

Polecane posty

Gość werawww

MIanowicie mam faceta, jestem z nim 8 lat, czasami sobie mysle, ze fajnie by bylo, gdyby cos mu sie stalo,wtedy mialabym wolna reke i moglabym zdradzac bez konca z kim popadnie bez wyrzuytow sumienia,ze zdradzam:):):)

Gość werawww
no wlasnie,dlatego tak sobie czasami marze.. czuje sie jak pajeczyca tekla... no ale coz, chyba nie tylko ja tak mam.

Gość zaskoczony zyciem
Powiem Ci krotko jestes mocno walnieta chcialbym zeby ten facet Cie zdradzal zebys poczula sie zle i zebys odpokutowała te swoje bezczelnie glupie mysli!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie mozesz poprostu
rozstac sie z nim zamiast mu zle zyczyc ??? przeciez i tak nic z tego nie bedzie skoro tak mu zyczysz. tak na marginesie cieszysz sie dobrym zdrowiem psychicznym?

Gość werawww
JA MU DOBRZE ZYCZE. JAK NAJLEPIEJ. no ale wypadki chadzaja po ludziach i moze ta jego wiecznie skwaszona geba przestanie mnie denerwowac.

Gość werawww
no to tym bardziej bede miala powod do rozstania.zrobie w nim poczucie winy,bede rzewnie plakala, ze zrobil mi cos takiego.

Gość werawww
ah jak to dobrze pomarzyc:P dobrze, nie mam takiej sily sprawczej.

Gość no jak kazda kobieta
patrzy tylko jak tu zdradzic a jak ja facet zdradzi to placz i zgrzytanie zebow zal mi cie i mam nadzieje ze ten facet czem predzej sie pozna z jaka szmata ma do czynienia i cie zostawi