Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakToJestUWAS

moj facet ma 8 cm przyrodzenie

Polecane posty

Gość chyb coś kręcisz
Niby mały tak....?? Mój mąż z tymi 24cm. w zwsodzie ma może nawet mniej niz 8 cm. w spoczynku. A mój poprzedni chłopak z 15cm. Mial w spoczynku jakies 4-5. Więc coś tu jest nie tak. Przed chwilą byl problem że zbyt mały a zaraz bedzie że zbyt duży. A jesli on Ci powiedział ze ma 8 to raczej miał na myśli w zwodzie bo czym tu sie chwalić że ma małego...

Gość no to w koncu ma 8 cm w
a poza tym to 8 cm to jest nie mało, to jest NIC:O mój facet ma 15 i jest w miare ok dla mnie choć bez rewelacji wiec nie umiem wyobrazić sobie 8cm członka:O poza tym moj facet ma 21 lat i zauwazyliśmy:P ze ostatnio wydłużył mu sie i jest trochę grubszy, myslalam,ze moze oboje juz wariujemy i nam sei wydaje, ale juz tu ktos napisal,ze tez usósł i to poźniej niż po 18 roku życia,wiec moze mojemu tez rośnie:P

Gość uft
No pewnie, ze cos nie tak. Ktos sobie beke robi a wy sie wkrecacie.

Gość ..... . .
Nie wiem jak to sie ma u innych ale u mnie też jest skala w zwodzie 3:1

Gość uft
8 cm w stanie spoczynku to normanie. Co za sciema w ogole. Ktos sobie jaja tutaj robi i widac ze zmysla.

Gość JakToJestUWAS
w spoczynku 8, pamietam to jak mowil ze 8, to bylo dawniej-na poczatku,teraz sie zastanwaim, wezme i zmierze mu linijka nie krece, nie jestem za bardzo doswiadczona w sprawach sexu, on jest moim pierwszym i mam nadzieje ze tym jedynym,nie bylam jeszcze w ciazy

Gość juz już......
No to weź rozbierz sie do naga wskoczdo niego do pokoju niech się podnieci stanie mu i zmierz mu. My czekamy...

Gość uft
Ale o co ci do cholery chodzi ??? Dobrze Ci jest czy za maly fiut i nic nie czujesz ? heheheeheheh Po co ci duzy jak ten ci wystarcza ?

Gość juz już......
Ej albo wiesz co.. Napisz mi na maila swój adres ja przyjadę porucham Cię moja 20 cm pala i zobaczysz jaka jest róznica....

Gość uft
8 w spoczynku to nawet duzo. Glupia jak but jestes. Blondynka chyba hehehe

Gość JakToJestUWAS
20 w spoczynku?? mi chodzi o - w spoczynku nie dziekuje, nie jestem panienka lekkich obyczajow:) pozdrawiam:)

Gość anseis
nie warto się pytać czy 8 cm to mało czy dużo. Ważne, aby Tobie odpowiadał. Mój obecny facet ma mniejszego penisa, niż poprzedni. Nie mniej jest mi z nim o niebo lepiej. Z poprzednim facetem w niektórych pozycjach odczuwałam ból, no i miał problem z przedwczesnym wytryskiem. Aktualnie znalazłam faceta, który pasuje domnie idealnie. Moje odczucia są nie do porównania. Podsumowując sprawdź czy seks z nim sprawia Ci przyjemność. Jeśli w trakcie czujesz niedosyt, nie podrażnia miejsc, które byś chciała to oznacza że może być dla Ciebie za mały. W innym przypadku jest ok:)

Gość uft
Moge ci pokazac mojego 30 centymetrowego pytona zobaczysz jak bedziesz stekac

Gość no to w koncu ma 8 cm w
no to jak cholera jasna 8 cm w spoczynku to epwnie z 17 ma jak stoi to po co temat zrobilas w ogole i lamentowalas ze malo,ze szok itd:O 8 cm w spoczynku to az znowu nie tak malo!!!!!:o co za baby durne:D

Gość uft
Kurwa co za idiotka hehehe Cycki se usmaz blondi.

Gość dziwadło 2345
no dobra to powiedzcie mi czy penis moze zanikac, bo u mojego meza jest coraz mniejszy, a uzywany

Gość uft
Penis nie ale komorki mozgowe chyba tak.

Gość dziwadło2345
komorki mo,zgowe niby u mnie? bo jezeli chodzi ,że u niego to tylko moze mieć wplyw na wymiar w wzwodzie, ale nie w spoczynku

Gość Zygmuncie
Wstrząsie - jesteś po prostu okropny ale faktycznie los go nie rozpieścił... powiem tak - miałam kiedyś takiego, też był super facet, technicznie też ok., ale nie mogłam przemóc w sobie niechęci wynikającej ze świadomości, że to-to ma takie niewydarzone - sorry rozstałam się....nie podając powodu...żeby gościa nie dołować. Dzwoni czasem, ożenił się i nawet ma dziecko - widocznie innym kobietom to nie przeszkadza, ja nie mogłam....

Gość JakToJestUWAS
to masz zla intuicje - jestem brunetka, nie farbowana z gory jesli bylyby komentarze pozdrawiam i zycze milego wieczorku dziekuje za komentarze

Gość uft
To teraz jak wiesz ze twoj ma w normie to musisz sobie jednak te cycki powiekszyc. Nie sadzisz ?

Gość nie wiem może ok
no to w koncu ma 8 cm w - a ile masz lat? mój chłopak ma 13cm i jest ok;)

Gość no dziewczyny teraz
up

Gość no dziewczyny teraz
mój ma 17cm i jest super:)

Gość piekna klaudia
A moj ma 47 i jest super.

Gość chciałbym pozdrowić Panią
" no to w koncu ma 8 cm w" Pozdrawiam;)