Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakToJestUWAS

moj facet ma 8 cm -pomocy jak jest u was?

Polecane posty

Gość JakToJestUWAS

chcialam zapytac jak jest u innych,sex mamy wspanialy,ale w stanie spoczynku to te 8 powiedzcie ze male??? prosze na opinie i porady

Gość pozdro6OO
no u mnie jest podobnie alejak wejde do zimnej wody a kutas nie jest w stanie wzwodu.

Gość JakToJestUWAS
w spoczynku 8 , ale jest ok?? bo te opinie ze przecietny Polak ma miec 13, a on powiedzial 8 i jak go zlapalam, to naprawde malutki .... ale w stanie erekcji ile ma nie wiem, ale jest super i sex tez, ale te 8 mnie wystaszylo:( czy slusznie?

Gość a co chcesz niewiasto
począć z penem w stanie spoczynku?? zaprezentować go familii na niedzielnym obiedzie? Penis jest przydatny do czegokolwiek tylko gdy stoi- czyli w stanie erekcji. Podawanie jego wymiaru w stanie spoczynku to pomyłka.

Gość JakToJestUWAS
nie taka niewaista ze mnie:) powiedzial ze ma 8 cm, chodzilo o spoczynek,ale strasznie maly,na poczatku przerazilo mnie to, pytam po prostu jak jest u was, kto pyta nie bladzi :):):)

Gość a co chcesz niewiasto
pyta to bardzo brzydkie słowo

Gość JakToJestUWAS
naprawde co niektorzy jestescie wredni i przykre to ze ktos pyta to inny zas docina :/ trzymajcie sie zdrowo;)

Gość szczerze do bolu
jakies 6 cm we wzwodzie jak w spoczynku to mala kulka ale i tak jest ok serio a zawsze bylam fanką wielkich liczy sie naprawde osobowosc i czulosc

Prymitywny PODSZYW z poniższych powodów: - po co piszesz w tytule \"pomocy\", jak twierdzisz, że macie wspaniały seks? :P - taka tępa jesteś, że - nawet po kilku uwagach tutaj - wciąż się trzymasz wymiarów penisa w spoczynku, jak on Ci go przecież wkłada podczas erekcji i TYLKO wtedy ważna jest jego długość. Zmierz ją (zapytaj) i wtedy tu wróć! - mylisz dane statystyczne penisa w erekcji z długością w spoczynku swego faceta - jeśli to nie podszyw, to debilką jesteś. :(

Gość Zenon1976PL
9 cm mam w zwisie. a w zwodzie już 4.5 cm

Gość *jestem w szoku
ja pierdole niesamowite ile uwagi ludzie moga poswiecic dla lekko niedorozwinietej 16-latki tuz po jej pierwszym razie zalosny poziom :O

Gość Zenon1976PL
bym zapomniał :D ale język mam jak kameleon uwielbiam nim masować moim facetom prostaty :classic_cool:

Gość szzuuukaj mnie
autorka mamroli jakby sie domestosu nawdychala :O