Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutiturumtu

podniecający grubasek?!

Polecane posty

Gość tutiturumtu

co sądzicie dziewczyny o życiu erotycznym z grubym partnerem? czy udane pożycie w ogóle jest możliwe? no bo chyba ciężko się kochać, jak ktoś przygniata cię do łóżka brzuchem? i czy w ogóle facet który się "rozlewa" i ma fałdy po bokach może podniecić kobietę? jakoś wydaje mi się to niemożliwe. poza tym tacy z nadwagą często mają mało doświadczenia i do kobiety zabierają się "jak pies do jeża", będąc na poziomie nieporadnego nastolatka. co o tym sądzicie koleżanki? ciekawi mnie wasza opinia.

Gość hhihaha
grubasek a grubasek tez róznica! świat nie składa sie tylko z tych pieknych idealnych, dl atakich ludzi tez chyab powinno byc miejsce- a co maja powiedziec brzydcy, jakający się, łyski, utykający, łysiejący, niedowidzący, przygłuchawi.... ... zamknąc sie w 4 scianach i nie wychodzic, nie uprawiac seksu, nie zakladac rodzin... nie byc szczesliwym????

Gość tutiturumtu
mi nie chodzi o ludzi z lekką nadwagą, ale takich już z większą, i to nie spowodowaną otyłością a tym, że jedzą bez przerwy bo lubią! czy z taką osobą może być udany seks? nie wydaje mi się, jakoś "wylewanie się" jest dla mnie niesmaczne i zwyczajnie aseksualne, chyba nie podniecałby mnie taki facet...