Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka smętna.

Ponad 2 tygodnie temu zmarł mi dziadek i od tamtej pory noc w noc mi sie śni...

Polecane posty

Gość taka smętna.
depeche - no ja straciłam dziadka jak miałam 6 lat, babcię mając 8lat, drugą babcię mając 10 lat i teraz drugiego dziadka mając 16 lat.. i szczerze mówiąc teraz jest mi najtrudniej.. chociaż może nie powinnam tego mówić, ale bliżsi był mi dziadek który zmarł pierwszy i 2 babcie.. tak mi sie wydaje.. teraz budząc się w nocy przez jeden ze snów po prostu nie mogę zasnąć.. i tak juz nie spie do rana.. jestem wykończona psychicznie no i fizycznie również..

Gość taka smętna.
wilhelmtel - no i nie życzę Ci przez takie coś przechodzić, wcale płakała nie będę, że Ci nie jest przykro, ba! mam to w nosie.

Gość wilhelmtel
widzisz juz ci lepiej:)

Oh rozumiem... mysle ze to po prostu wynik pewnej zazylosci. ale z czasem to przechodzi , chociaz to kwestia indywidualna jak dlugo to trwa. w moim przypadku to bylo dosc dlugo, ale jak mowilam- bylam mlodsza, to byl szok no i okolicznosci byly takze okropne. jesli ci to ulzy, to idz do psychologa. jesli jestes wierzaca- do ksiedza najpierw. wilhemtel - przczytaj jeszcze raz co napisalas/es powyzej

Gość taka smętna.
wolałabym wyrzucic ten smutek, niż złość..

Gość taka smętna.
jestem wierząca.. ale dlaczego do księdza..? Pewnie powie, żebym się modliła.. jak się modlę..

Gość hgftkl
W moich stronach starzy ludzie powiadaja, że jak się zmarły śni, to on o modlitwę prosi. Zabobon taki. Ale co by Ci szkodziło..... Ponoć wtedy szybciej takie sny mijają.

Gość taka smętna.
staram się modlić jak najczesciej...

Gość wilhelmtel
napisalem ze wcale nie jest mi przykro zpowodu smierci jej dziadka,nawet jakby jej matka umarla i cala rodzina nie byloby mi przykro

ja miałam identycznie z moją babcią..nikomu się nie śniła tylko mi i tak codziennie..modliłam się chodziłam do kościoła ale to nic nie pomagało nadal się śniła..zamówiliśmy mszę za babcię i zapytaliśmy księdza co to oznacza jak tak często śni się zmarła osoba..on poradził aby się modlić i niczym nie denerwować..robię tak codziennie i babcia śni się od czasu do czasu ale nie codziennie..może dziadek śni się Tobie bo Twoja modlitwa najwięcej mu pomoże albo od Ciebie jej w głównej mierze wymaga