Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia jola

POKOCHAC SIEBIE! -SPOSOBY

Polecane posty

Gość magnolia jola

hej cy macie jakies sposoby zeby wyzbyc sie braku pewnosci siebie i stac sie bardziej odwazna i czuc sie lepiej we wlasnej skorze?? ciezko mi z tym ze nie potrafie pokochac siebie taka jaka jestem

Gość poszukaj.............
Poszukaj afirmacji na mp3,mi pomaga

Gość wujek dobra rada porada
boshe skąd ja to znam...

zacznij sobie mówić rano komplementy patrząc w lustro, uśmiechaj się, poznawaj ludzi

co dzien rano jak wstaniesz powtarzaj sobie: jestem mądra, jestem ładna, jestem inteligentna, mam ładne nogi, oczy [ czy co tam w sobie lubisz], lubie siebie i jestem z tego zadowolona :)

nie da sie. Ja tak nie potrafie, jak spojrze w lustro i ujrze swe odbicie to sie dziwie czemu nie peka i chce mi sie wtedy zygac...

Gość dziwczyna znad morza
zadbaj o siebie - gdy czujesz sie atrakcyjna, inni to widza. usmiechaj sie do ludzi kup sobie cos, co zawsze chcialas miec znajdz jakies zainteresowanie (ja np nalogowo czytam ksiazki i ucze sie wloskiego) usystematyzuj swoje zycie, nadaj mu jakis porzadek idz z kolezanka do kina, na drinka - gdzies, gdzie sa ludzie a czego konkretnie w sobie nie kochasz? wnetrza czy zewnetrza?

Gość magnolia jola
kiedys jak bylam u psychologa jako nastolatka to mi powiedzial tak: ...."znajdz cos takiego co ci daje energie, z czym ci sie energia i szczescie kojarzy moze to bycslowo, kolor, rzecz, postac, zdarzenie" a wiec mi przyszlo o glowy jasno zolta kula pulsujaca i mialam za kazdym razem jak spada mi poczucie wlasnej wartosci przywolac ta rzecz w moim przypadku ta kule na mysl co mialo mi dodwac energii, z tym zeby zaakceptowac siebie to powinnam stosowac afirmacje i wypowiadac je sobie przed lustrem codziennie nawet jak w nie wierze bo z czasem mozg je zakoduje i uwierzy.

to poprzylepiaj sobie na nim karteczki z jakim sentencjami czy komplementami ( coś w stylu uśmiechaj się, jestem piękna) i zawsze rano je na głos czytaj

Gość poszukaj.............
ja przed snem zawsze wkladam sluchawki w uszy,wlaczam Figurska Bozene-uwierzyc w siebie lub o pewnosci siebie.Zaczyna sie kodowac w glowce:]

Gość magnolia jola
chcialabym schudnac przede wszystkim zeby sie dobrze czuc w swojej skorze, ale z tego powodu ze stracilam prace to nie stacmnie na silownie a bieganie kolo bloku ze tak powiem to teraz jest za zimno i wieje jak holera, nie mieszkam w polsce i tutaj w lato noramalnie w swetrach sie chodzi zwlaszcza wieczorem, nie podobaja mi sie moje zeby bo nie mialm kasy na dentyste, ale teraz mam wizyte za miesiac na zrobienie wszstkich i beda bialutkie i sliczne:Puzbieralam kasiorke, co do wnetrza z powodu durnych rodzicow mam zanizona wartosc siebie, musze mienic swoj charakter i nie bac sie ludzi a z tym bedzie najw problem

Gość a gdzie poszukac tych afirmacj
i na mp3