Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyperspirant

Antyperspirant-niebrudzący, nawilżający

Polecane posty

Gość antyperspirant

Witam, szukam antyperspirantu i nie wiem co wybrać . Do niedawna używałam rexony w sztyfcie aloesowej, niestety brudziła i psuła ubrania, a teraz zaczeła podrazniać skóre. A używam jej już od dobrych dwóch lat. Szukam teraz czegoś innego. W sumie dobrze aby mialo zapach ale delikatny-nie chce aby gryzło się z perfumami, do tego dobrze by było gdyby nie podrażniał skóry a najlepiej ją nawilżał. No i kwestia ubrań - nie wierze że jest taki ktory nie brudzi, ale sa brudzace bardziej i mniej. Z poceniem większego problemu nie mam więc nie potrzebuje nic mocnego, ale jednak coś działajacego

Dove nie bierz-słabo mi trzymał. Troche lepiej Lady Speed Stick w zelu,ale po jakims czasie czuc pot- dla mnie byly to 3-5 godzin. Teraz kupilam sobie ten nowy Garnier- jak na razie fajny. Moze ten? Aha, zle wspominam tez serie Adidasa. Zapach potu rowniez szybko przebijal.

Gość jojo1
Ja używam Dove Invisible Dry, jest super nie zostawia śladu, używam na świezo umyte i wygolone pachy, trzyma cały dzień,zapach ledwio wyczuwalny, więc można spokojnie użyć innych perfumów Pozdrawiam

Gość antyperspirant
Dziękuję za odp, chciałabym się jeszcze dowiedzieć jakiego rodzaju antyperspirantu używacie? FAKT1- używasz sztyftu, kulki czy dezodorantu? I podobne pytanie do jojo1? Bardzo proszę jak będziecie pisać co polecacie lub odradzacie to piszcie w jakiej formie stosowałyście antyperspirant, bo często jest tak, że w kulce jest dobry ale w sztyfcie już nie....

Gość antyperspirant

Gość ka jo je
napewno odradzam NIveę- slabo działa. Teraz mam Rexona Teens, wczesniej mialam Rexona woman i narazie sobie chwalę. Koleżanka z kolei ma tego Garniera i tez jest zadowolona. Obie uzywamy kulek :)

Gość antyperspirant

Gość jojo1
dezodorant

Gość ale wy sie nakrecacie
Dove Invisible Dry w kulce - zero śladów na ubraniach!! ładny zapach i trzyma cały dzien. Nie podrażnia :)

Gość nikuska25
ja uzywam antyperspirantow tylko w kulce, uwazam ze nie zostawiaja sladow jesli od razu nie zaklada sie bluzki. kulki jakie moge polecic: dove oryginal antyperspiranty garnier

Gość gość
Polecam po prostu dedozorant naturalny HB - dzięki niemu powinno się udać uniknąć pojawienia się śladów. Na pewno efekt będzie spoko, tylko podstawowej pielęgnacji pilnujcie. U nas wszystko jest ok, wygląda to jak należy. Naturalne kosmetyki robią swoje, po prostu mamy święty spokój.