Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoras z was zaszla

w pierwsza ciaze po 30tce

Polecane posty

Gość czy ktoras z was zaszla

i czy ciaza przebiegala bez komplikacji dla waszego zdrowia czy zdrowia dziecka. Napiszcie prosze.

ja zaszlam w ciązę mając 31 lat z wyboru w tym wieku a nie wczesniej, ciążę zniosłam świetnie, poród cięzki, ale to niekniecznie od wieku zalezy, dziecko zdrowe :)

Gość jajeczczko
tak i życzę takiej ciazy każdej kobiecie.Zero problemów

Gość pierwsze dziecko
w wieku 32 lat, ciaza swietnie, porod w pol godziny od przyjazdu do szpitala. Zadnych problemow, dziecko zdrowe

ja zaszlam w ciązę mając 31 lat z wyboru w tym wieku a nie wczesniej, ciążę zniosłam świetnie, poród cięzki, ale to niekniecznie od wieku zalezy, dziecko zdrowe :)

Gość librusia123456789
Ja zaszłam w ciążę mając 31 lat. Ciąża przebiegała książowo, ja wspaniale się czułam do ostatnich dni-praktycznie żadnych dolegliwości, tylko trochę ciężko;) Poród miałam cięzki, ale to(jak ktoś wyżej napisał) sprawa indywidualna. Dzieciątko zdrowe, dostał 10 pkt. Powodzenia:)

bratowa męża urodziła pierwszą córcię w wieku 32 albo 33 lat:) Ciąża bez komplikacji, córunia zdrowa. Miała tylko cesarkę bo były jakies komplikacje z ciśnieniem. Proponuję zrobic serię badań i skonsultować sie z lekarzem.

Gość dzieki za
wszystkie odpowiedzi. Powinno byc dobrze :)