Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiapyd

Ojciec mnie pobił, bo nie zaglosowalam

Polecane posty

Gość misiapyd

Skończyłam w lutym 18 lat dowód dopiero wyrobiłam tzn odebrałam tydzień temu. Ojciec się cieszył, że pójdę z nim i z mamą zagłosować. Ale jak przyszło wczoraj co do czego to ja nie chciałam pójść. O polityce nie wiem nic nie interesuję się tym a głosować będę miała okazję jeszcze wielokrotnie jak będę pewna, że tego chcę, a co najważniejsze mój wybór będzie świadomy, a nie podsunięty przez ojca. On liczył, że pójdę zakreślę to nazwisko co on mi karze i będzie dobrze. Ale po co? Wszyscy w koło narzekają na tych polityków więc tym bardziej nie powinnam sugerować się zdaniem ojca i wybrać po swojemu. Ale nie wybierałam, bo nie wiedziałabym nawet na kogo zagłosować. Oki trochę słyszałam w tv wiem mniej więcej co się dzieje, ale nie na tyle żeby angażować się w głosowanie. Dopiero co skończyłam 18 lat nie chcę zaprzątać sobie głowy jeszcze wyborami, które mnie nie interesują. Może za parę lat pójdę, bo do tego dojrzeje, a na razie szczerze mówiąc nie obchodzą mnie te wybory całe. Ojciec się zdenerwował. Zawsze był impulsywny. Ale przesadził po wyklinał mnie, poszarpał. Postawiam na swoim ,bo wydawało mi się to słuszne nie mogę robić czegoś do czego jestem nieprzekonana. Wrr ja też jestem wściekła, Ale jak mu przemówić do rozumu. Jestem mi źle. Przez jakąs głupią politykę oberwałam. A już bicie skończyło się kilka lat temu. Myślałam, że im będę starsza tym mu będzie przechodzić. A teraz o taką jak dla mnie głupotę.. ehh bo co by mó głos zmienił? co z tego, ze mam 18 to nic nie znaczy.

Gość xvvxf
szarpał czy pobił ?

Gość misiapyd
poszarpał, popchnął, wykręcał mi ręce, upadlam mam siniaki uważam, ze można to nazwać biciem.

Gość Rimini
Niektórzy ludzie nie powinni nazywać siebie rodzicami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Zakomleksiony..bałwan!!!!Ja tez zagłosowałam inaczej niz ojciec..stwierdził, że go zdradziłam:)))ale tylko wzruszyłam ramionami...no cóz nie zawsze zyjemy zgodnie z zasadami w których nas wychowano..ale mamy do tego świete prawo!!życ po swojemu....wytrzymaj jeszcze troche..a póxniej jak najszybciej zbieraj manatki i spieprzaj..ja tak zrobiłam:)))