Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Statystyk Króla Chrobrego

Chciałybyście spróbować z dziewczyną, gdyby nadarzyła się okazja?

Polecane posty

Gość Statystyk Króla Chrobrego

Pytanie naturalnie do pań.

Gość męczyciel dostojnego rumaka
A panowie mogą się wypowiedzieć. Ja bym chciał...

Gość faajna reklama
niee... nie kreca mnie dziewczyny, a zreszta jakby mi cos odwalilo to mialabym taaakiego moralniaka jak stad do Afryki:)

Gość Conflux
a ja z kolei jak sie upije to staje sie biseksualna, chociaż jak sobie na trzeźwo wybrażam pocałunek z kobietą to mnie to wcale nie pociąga :D

Gość cytaj temat
" chcę sprÓbowac z dziewczyną...."

Gość czytaj temat

Gość Sinanju
jak bylam nastolatka probowalam, ale choc kobiety bardzo mi sie podobaja, seksualnie nie kreca mnie w ogole :)

Gość euhoriaaa
Mnie kręcą dziewczyny ... i to bardzo :p I dlatego tez spróbowałam już z dziewczyną :) Było świetnie :D

Gość ja mysle ze moglabym
sprobowac. czasem mam na to ochote:)bardziej na facetow:) ale czasem dziewczyny tez mnie kreca:) zalezy:)

Gość chciala bym ale nie mam z kim
:O

Gość szukam jej
a ja byłam z kobietą i tego sie po prostu nie da opisac, coś pięknego , macie ochote to piszcie moje gg 6309565

Gość Iskierka173_
ja też bym chciała spróbować ale nie mam z kim;(

Gość Iskierka173_
jakby co piszcie 9378558 jak chcecie pogadac :)

Gość nie....fuj

Pewnie tak :D Ogólnie ta chęć spróbowania z kobietą sobie po prostu gdzieś jest, ale czasami są takie dni, że aż mnie nosi pod tym względem 😭 :o

Gość to dlaczego nic nie robicie
w tym kierunku ????????????????????????????

Gość ONAXXXXXXXX
Ja sprobowalam zamowilam z burdelu z ciekawosi i powiem wam ,ze bylo super jak lizala oooooooo polecam

Gość astriid
wiekszosc kobiet ma fantazje i marzenia o drugiej kobiecie ,choc prowadzi normalne zycie przy boku meza ,jednak tekie mysli przychodzą do głowy ,moze to tez ciekawosc ,chec przezycia czegosc innego, ja tez mam takie marzenia ,ale na tym pozostaje jednak mysle ze spróbowała bym seksu z kobietą ,jesli bylaby taka okazja

Gość figa25
zwykle boimy się nawet o tym myśleć ze względu na naszych facetów. Okazuje się że ich to niesamowicie kręci - najlepiej jak sobie popatrzą ale wystarczy że mają nad tym kontrolę. Na urlopie z dwoma parami panowie zostawili nas na trochę wieczorem. Po paru drinkach i niby przypadkowo zostawionym filmie z dziewczynami smarującymi się po plaży. Dla hecy, z humorem zaczęłyśmy naśladować. Zaczęło się od ramion i pleców, na filmie była przerwa na drinka więc my też a potem (też na filmie) kosmetyczka (jedna z dziwczyn) podała zasady - oliwkować dobrze całe ciało (nie tylko spieczenia) starannie wmasowując oraz nie można oliwkować samej siebie. Panowie zaczaili się na tarasie i mieli ładny widok. Byli zachwyceni. Nam też się spodobało i potem jeszcze to jako niby zabieg kosmetyczny. Już nie całkiem na golasa, ale tak jak na plaży czyli toples + stringi. Ale dla wszystkich było to naładowane niesamowitym erotyzmem.

Gość simekxxxx
czasami są takie dni ze marze o tym. wam marzy się żeby przelecieć laskę i do innej jak nadarzy się okazja :>laski mnie kręcom ale w umiarze :D wow