Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się

Chcę poślubic Turka

Polecane posty

Gość boje się

Studiowałam hotelarstwo... jak to w życiu bywa... stażystka recepcji poznała młodego, przystojnego Turka. Okazał się współwłaścicielem tego niezbyt dużego, ale cieszącego się dobrą renomowanego hoteliku. Ale mniejsza z tym, nie o kasę chodzi choć znajomi mi już to zarzucili. Z początkiem lipca (obrone mam w czerwcu) planujemy ślub a moja mama powiedziała, że nie przyjedzie!!! Nie toleruje go. Powiedziała, że żadnego Turka w rodzinie!!! Kiedy dzwonie, zamiast jakiegoś "dobrego" słowa, słyszę, że będę żyła jak niewolnik, że nie będę mogła przyjeżdżać do Polski, że będzie kazał zerwa mi wszelkie kontakty z rodziną. Przecież czasy się zmieniają. Mam nie poślubić wspaniałego człowieka tylko dlatego, że u ludzi starej daty maja jakieś dziwne uprzedzenia. zy ktoś tutaj mnie poprze? :(((

hahaha ;). na pewno. to bardzo madry wybor. popieram w calej rozciaglosci na przekor ksenofobii ;) - zart. lecz sie dziecinko. gorszego scierwa niz turasy nie ma, no moze cyganie :) ale prowokacja niezla :))

Gość będziesz gorzko żałować
to są ludzie z innego kręgu kulturowego. Nie pakuj się w turecką rodzinę, będziesz miała przesrane życie, ale to twój wybór ! Jak już przejrzysz na oczy, będzie za późno.

Gość boje się
to nie jest prowokacja... ja na prawdę walczę sama z sobą. Wiem ile przypadków jest, że laski nie wracają i żyją tam jak jak szmaty ale chyba to nie zasada...

Gość Rimini
Ehhh baby same sie pchają w kłopoty a póxniej...uwagi, celowniki...jakie biedne i nieszczęsliwe..Lastrada po całym świeic ich szuka...a wystarczy pomysleć:)))) Moja znajoma wyszła za Turka....urodziła mu juz 4 dzieci a w domu ostatni raz była 8 lat temu...

Nie pakuj się w małżeństwo, a jeśli już koniecznie musisz z nim być, żyć bez ślubu. A najlepiej zostaw go w cholerę, choćby był najwspanialszym facetem na ziemi - to inna kultura, inne wychowanie, często tacy faceci zmieniają się miesiąc/dwa po ślubie, kiedy już ciężko jest cokolwiek zrobić. Zmarnujesz sobie tylko życie, taka prawda...

Gość mama ma raje mieszkam za
granica , znam polke ktora jest 2 lata po slube z turkiem , facet mlody przystojny , ma swoja restauracje , a ona?? przed slubem szczesliwa byla a po , placze od 2 dnia po slubie ,wyzywana , sponiewierana stoi na kuchni w tej restauracji i zmywa gary , podlogi , nie moze pojsc do kosciola , ze znajomymi nigdzie od rana do nocy stoi i zmywa a w domu sprzata i gotuje , nie ma wlasnego zycia , nawet ubrania on jej kupuje , ona na zakupy nie jezdzi , jak na lancuchu ; bron cie Panie Boze nie wychodz za niego .jest chuda jak patyk , znerwicowana , ma depresje , nie moze zajsc z tego powodu w ciaze co jeszcze bardziej go wkurza. przed slubem obiecywal jej zlote gory ze bedzie siedziala i uzupelniala karty dan tylko, stroila sie dla niego a tu co?? jaka ona byla glupia bo zakochana :O

kuzynka mojego męża wyszła za Turka, ale pewnie żyją cudownie... bo ślub był zaledwie 3 tygodnie temu. A czy wyjdzie szydło z wora dowiemy się z czasem. W każdym razie w rodzinie także wszyscy byli przeciwni. Ja w życiu nie wyszłabym za mąż za turasa - przekonują mnie bardziej te \"przypadki\" jak to nazwałaś. Dobre co polskie i tyle.

Gość jaka kolejna naiwna
baba wrrrrrrrrrrrrrrrrrr tak wyjdz za niego skoro ci dobrze na uszy makaron nawija urodzisz mu dzieci a potem bedziesz musiala cierpiec lub uciekac ale dzieci ci nie odda ....no coz moze jak uda ci sie zwiac stamtad to urodzisz se nowe heh

czasy się zmianiają, ale Koran , never, a w Koranie dokładnie piszę, co czeka kobietę i po co żyje z łaski swojego władcy na tym zasranym łez padole.

znam jednego niemco-turka..facet wporzadku,byl z jedna niemka chyba 7 lat,ale ze len z niej byl,to ja zostawil,bo nie chcial takiej matki dla swojego dziecka. tak czy siak-jesli juz chcesz to go poslub,ale zostancie w polsce,czy tam anglii..ale bron boze do turcji-to twoj koniec.nigdy!nawet na wizyte,bo juz nie wrocisz

Gość kaszket
Tyle sie walkuje i od lat sie to robi-czyli przestrzega Polki przed "zakochanymi"murzynami,arabami,turkami itd.Kobiety-Polki-czy wy kiedys znadrzejecie?Dlaczego wy wciaz szukacie mezczyzn gdzies tam?Malo jest facetow w Polsce? Ci wyzej wymienieni pochodza z calkowicie innego kregu kulturowego-bedziecie mialy z tym klopot.Kobieta ma tam calkiem inny statut spoleczny.Europejka bedzie tym zszokowana gdy sie dowie ze jej prawa sa calkiem inne niz prawa kobiet w europie. Mezczyzni z w/w krajow z reguly chca sie wydostac ze swoich krajow i przeniesc do europy.DLA KASY.NIE DLA WAS-KOBIETY !!-najlatwiej uzyskac pozwolenie na pobyt w UE przez kobiete!!!Udaja wtedy mocno zakochanych by dopiac swego,bo tak naprawde kobiety traktuja bardziej jako przedmiot niz czlowieka. Dlaczego w innych krajach UE kobiety sa uprzedzane o tych zjawiskach-TYLKO NIE W POLSCE???!!! Znam kilka malzenstw wlasnie tego typu,ktore sie szybko rozpadly.Pol biedy gdy stalo sie to w Polsce.Dramat-gdy stalo sie to tam-u nich i gdy byly dzieci.Za nic ich nie odzyskasz.Za nic!!!

Gość głos prawdy najprawdziwszej
nie leć na darmowy kebab, lepiej zarób parę zeta uczciwie i fundnij sobie McD.. ;)

Gość boje się
:))

Gość śliczna wandzia
Mieszkam w Niemczech, znam paru Turków i paru Irańczyków. Jako koledzy - ok, ale nigdy w zyciu bym się za takiego nie wzięła. Zwykle są wychowani tak, jak się wychowuje dzieci w tureckiej rodzinie. Nie oceniam, czy to dobrze, czy xle, ale po prostu ja bym w takim zwiazku nie czula sie dobrze. zastanów sie nad tym. Pomieszkaj z nim, poznaj jego rodzine, popatrz, jaka rolę ma tam matka.

Gość Jan Paweł XII
Jezu.... Kolejna debilka. Ila ja takich poznałem. I wszystkie co do jednej płacz poniewczasie.

Gość boje się
Nie rozumiem was?! Raz tylko mnie uderzyl ale potem przepraszal. Owszem, traktuje mnie jak "swoja" (lazi ze mna, nie moge sie za czesto widywac z przyjaciolkami) ale to ma tez dobre strony- kocha mnie i wiem o tym!

Gość Dziadek63
sluchaj sie mamy bo pozalujesz

Gość namaste8989
Słuchaj ja ci go nie odradzam jak jestes szczesliwa bo tez jestem z obcokrajowcem ale to ze cie uderzyl to mnie przerazilo:(....to napewno sie powtorzy:(

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej