Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcia_bialystok

Problem w okazywaniu uczuc

Polecane posty

Gość olcia_bialystok

Czesc :( Mam ogromny problem :( nie wiem juz co dalej mam z tym zrobic, chodzi o moje zachowanie.Jestem z chlopakiem od roku,tylko..w zasadzie my jestesmy tylko na tej zasadzie ze sie spotykamy i gadamy. Nie lubie sie przytulac i calowac :( Ale naprawde kocham go:(Przez to wszystko on mysli ze go nie kocham :( Probuje mnie pocalwac,to odwracam twarz :(dodam ze jestem niesmiala, mimo ze jestem bardzo ladna,brak mi pewnosci siebie :( Mam problemy w nawiazywaniu kontaktow z mezczyznami. Ale wydawalo mi sie ze pokonalam przy nim pewna granice niesmialosci i bez przesady zebym miala sie tak zachowywac. :( Moze ktoras tez z was tak ma? Moze ja jestem jakas oziebla? :PP nie wiem. Wiem jedno, mam ogromne problemy w okazywaniu uczuc, Prosze o pomoc,

Gość na pomoc
Ja też tak mam ale przynajmniej wiem dlaczego. Stopniowo przejdzie ale wiele zależy od Ciebie i chłopaka z którym jesteś\\będziesz

Gość olcia_bialystok
''na pomoc'' dlaczego tak masz? ech sama nie wiem co mam robic juz. :(

Gość olcia_bialystok
up up up up

Gość olesiayyy
dziwne....

Gość troche podobnie
ja mam podobny problem. Za bardzo nie potrafie okazywac uczuc facetowi. Nie potrafie go przytulic tak sama z siebie, pocalowac go tak ot. On jakos tez nie jest wylewny ale czasami to on sie do mnie przytuli ni z tego ni z owego a ja nie potrafie :( Chcialabym mu okazywac uczucia ale nie wiem jak.... Wie ktos moze??

Gość autorka postu90wei2e4
ja mam zupelnie tak samo,jak kolezanka powyzej :((( Nie wiem co mam juz robic...dobrze ze on jest cierpliwy :)