Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oziębła jakas

Nie Bzykałam Się Z Moim Facetem Od 3 Miesięcy

Polecane posty

Gość oziębła jakas

Czy jestem oziębła?

Gość oziębła jakas
Nie mam ochoty na seks. Mój facet mówi ze to nienormalne. Co mam zrobic

14 powodów, aby uprawiać SEX :) > > > > > > > > > > > > 1. Namiętny masaż wygładza cerę. > > > > 2. Łagodzi ból. > > > > 3. Zapobiega przeziębieniu. > > > > 4. Amory potęgują i przyśpieszają zarost ;) > > > > 5. Orgazm opóźnia proces starzenia się. > > > > > > > > 5. Miłosne uniesienia wprowadzają w stan ekstazy. > > > > 6. Częste stosunki ujędrniają pośladki. > > > > 7. Słodkie igraszki nie pozwalają utyć. > > > > 8. Spełnienie seksualne uwalnia od lęków. > > > > 9. Regularne współżycie łagodzi stres. > > > > 10. Zbliżenia podnoszą sprawność intelektualna. > > > > 11. Podniecenie dodaje blasku włosom. > > > > 12. Pieszczoty wyostrzają refleks. > > > > 13. Ekstaza rozbudza wyobraźnie. > > > > 14. Namiętny kochanek pomaga w karierze. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > SEX jest jak policja - zawsze cię dopadnie > > > > SEX jest jak reklamy - nigdy się od niego nie uwolnisz > > > > SEX jest jak TP SA - dosłownie łączy z ludźmi > > > > SEX jest jak BACOMA - extra duże owoce (banan) > > > > SEX jest jak KITEKAT- są powody do mruczenia > > > > SEX jest jak TAFT - na każdą pogodę > > > > SEX jest jak WINIARY - dobre pomysły dobry smak > > > > SEX jest jak HOCHLAND - to jest pyszne > > > > SEX jest jak DANONE - oddaje tobie, co kryje w sobie > > > > SEX jest jak MEDIA MARKT - nie dla idiotów > > > > > > > > Miłego dnia życzę ;-))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ---------------------------------------------------------------------- >

Gość oziębła jakas
tego zarostu to raczej wolałabym nie miec

Jedem minus przy tylu zaletach to nie powinnaś narzekać :D teraz jest w sklepch dobry sprzęt do golenia

Gość oziębła jakas
jak leczyc oziębłosc

Gość oziębła jakas
to w koncu lubczyk, czy koorwa?

Gość oziebla jakas
czy istenieje odpowiednik wiagry dla kobiet?

Gość LALAMALOWANANIE
JA TEZ NIE KOCHAM SIE ZE SWOIM FACETEM, CHYBA PRZESTAL MNIE POCIAGAC !!!!!!! MOZE I CIEBIE...?

Gość oziebla jakas
no tak , mnie chyba też przestał pociągac nie wiem co mam zrobic , tak nie moze wyglądac związek