Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za czasy chore

na drzwiach jednego sklepu był napis

Polecane posty

Gość co za czasy chore

NIE WCHODZIC Z WOZKAMI DZIECIECYMI przeciez do dyskryminacja !!!

Gość kasbs
Z jednej str.nie dziwe sie.Bo jezeli sklep mały to wozki zawadzaja,a do tego duzo kobiet z wozkami kradnie i wkłada do wozkow ukradzione rzeczy.

w dzisiejszych czasach , gdy klient jest na wagą złota, zasady z realnego socjalizmu, ciekawe podejście, na równi pochyłej ku upadkowi

Gość kasbs
bmblondyn-ale jezeli sklep jest mały to wiadomo,ze jak zleca sioe mamy z wozkami to przejsc nie bedzie mozna,a co dopiero przejechac.

Gość chce pracować w tesco
u nas w galerii to prawie w kazdym sklepie jest taki napis i nikogo on nie dziwi

Gość gowniaro bruzchata
spadaj

sa sklepy do ktorych wozki maja zakaz wjazdu:P a w temacie na pewno wypowiadaja sie tylko oburzone mamusie:P

Gość rozprawy nad mitycznym
to zgłoś się do strasburga 😴

Gość gowniaro brzuchata
juz sie nie mozesz doczekac zeby tez wszedzie sie wpierdalac z wozkiem, co ? w małych sklepach powinny byc takie napisy i tyle, bo tym mauskom się we włbach przewraca, mysli taka jedna z drugą ,ze jak zaciążyła, to juz swieta krową jest.

u nas np.w takim Rosmannie-wasko na 1m i jeszcze te wozki:O mamy,ktore maja mnostwo czasu i sobie pomalutku jezdza miedzy polkami:O

wogole jak slysze te reklamy dotyczace praw kobiet w ciazy to mi sie noz w kieszeni otwiera:P wychodzi na to,ze ciaza to choroba a ciezarna trzeba traktowac jak nie wiadiomo kogo:O

gówniaro brzuchata - właśnie tak myśle, że jak urodzę to bedzie mi się wszystko należeć i będę glośno egzekwować swoje prawa i specjalnie będę wózkiem wjeżdzac do maleńkich sklepików żeby zrobić na złosc takim imbecylom jak ty, a jak coś komuś nie przypasi, to zdziele przez ten durny łeb torebką i skończy sie dziadostwo :classic_cool: i możesz mi naskoczyc :)

Gość gfdgr
Karaoke87 ale najpierw skończ gimnazjum 😴

Gość Ale te baby głupie
Wszędzie się dyskryminacji doszukują... a może dyskryminacją dla właściciela sklepu nie jest, narzucanie mu swoich roszczeń? Jak się nie podoba, to po prostu nie kupujcie tam- on na tym straci 🖐️

Brzydula30 - nie przeczę, ale po porodzie też podobno przez jakiś czas się utrzymuje, więc jak komuś ta torbą przywale to będę mieć usprawiedliwienie, że to moje hormony :P

Gość no i bardzo dobrze ze jest
taki napis ... Ile rzeczy mozna wepchac do wozka. Nie mowie ze ty autorko jestes taka, ale duzo osob kradnie ;/ Idac twoim tokiem rozumowania, ludzie powinni chodzic do sklepow z duzymi worami, i najlepiej z lodami ...

Gość Hihihihihihehehehe
Karaoke87 gówniaro brzuchata - właśnie tak myśle, że jak urodzę to bedzie mi się wszystko należeć i będę glośno egzekwować swoje prawa i specjalnie będę wózkiem wjeżdzac do maleńkich sklepików żeby zrobić na złosc takim imbecylom jak ty, a jak coś komuś nie przypasi, to zdziele przez ten durny łeb torebką i skończy sie dziadostwo i możesz mi naskoczyc Uwazaj, bo jesli tak zrobisz, ktos moze Ci oddac w obronie wlasnej, upadniesz na wozek, dziecko wypadnie, uderzy glowa o np. polke z grzebieniami i od tej pory nie bedzie mialo juz oka, a wypadek bedzie z Twojej winy, bo krowsko wlazlo z wozkiem wbrew zakazowi. Albo z dziecka zrobi sie papka dzieckowa z kawalkami mozgu :P A Ty pojdziesz do wiezienia, bo w sumie wypadek z Twej winy :P

Gość gfdgr
to zostaw swojego gnoja w domu , tak będą zamykać sklep bo jakaś locha nie może wejść z wózkiem :D a to ci dobre :D

Gość i słusznie
bo już mi w sklepach wielokrotnie wózkami mamy przejechały po nogach itp. Bachory zostawia się w domu, jak się idzie na zakupy. Albo nie chodzi się na zakupy. Mam trójkę własnych - i jak były małe nie szlajałam się z nimi po sklepach!

Gość taaaa sklep powinien byc zamkn
wez sie pierdalnij w glupi leb ;/ zasponsoruj sklepikarzom wynajem wiekszych powierzchni sklepowych to sobie bedziesz mogla jezdzic tym wozkiem ;/

Gość U mnie na sklepie jest taki
napis poniewaz jest to ELEGANCKA PERFUMERIA i WARTOSCIOWYCH klientow strace wlasnie, jesli zamiast ciszy dzieciak bedzie darl jape albo zrobi kupe :) Mamy z wozkami wyprowadza ochrona - grzecznie oczywiscie. Gdyby ktoras uparla sie zostac... coz, maly tel. na policje zalatwi sprawe

Gość Ha ha ha ha haha
Cytat: "taki sklep powinien byc zamkniety skoro nie spelnia wymogow poruszania sie w normalnych warunkach" No tak- skoro MY nie możemy kupić, to zabrońmy innym kupować... doprawdy, ciekawa logika. A potem społeczeństwo wybiera lewicę, tworzy tego typu przepisy, zaś potem wszyscy się dziwią czemu w kraju jest bezrobocie i wielkie hipermarkety mają monopol na rynku