Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za czasy chore

na drzwiach jednego sklepu był napis

Polecane posty

ale Wy nie rozumiecie,ze sklepy sa prywatne i nikt wlasciciela nie zmusi,zeby Wam udogodnil robienie zakupow:) najlepiej ,zeby w sklepie byly nanie i sie dziecmi w tym czasie zajmowaly:P jeszcze raz powtarzam ciaza to nie choroba a matka z wozkiem jest tak sam traktowana jak kazdy:) sama sobie nie radzi:P

bachorem to moze ty byłeś, a twoja matka lochą, koła od wózków powinny być cięższe i twardsze, żeby dało rade zmiażdżyć paluchy takim nie wychowanym gburom.

Gość Hihihihihihehehehe
Widzialam juz taki wypadek w Carrefourze, choc moze nie tak drastyczny :P Ale klientka cofajac sie przywalila w wozek z dzieckiem, dziecko spadlo na podloge. Przezyc przezylo :) ale ja z moim nie chodze po sklepach :P

Gość gfdgr
nie pyskuj szmato :classic_cool:

brzydula - ale świat sie wokół ciebie nie kręci, zreszta mi to lotto bo i tak bym nie weszła do sklepu z wózkiem jesli jest zakaz i ide stad bo własciwie ta dyskusja jest bezsensowna. 🖐️

Gość gfdgr
wybacz nie naskakuję na kaszaloty i inne humbaki :classic_cool:

Gość To nie młode mamuśki
są straszne, ale nasze społeczeństwo. Osoby niepalące domagają się od rządu wprowadzenia zakazu palenia w barach i restauracjach. Homosie domagają się od rządu przepisów antydyskryminacyjnych w miejscach pracy. Matki z wózkami chcą zmusić sklepy do wpieprzania się z wózkami. itp... A gdzie jest miejsce na to, co chce WŁAŚCICIEL danego przybytku? On już niema żadnych prawa, do miejsca na które pracował?

Gość maja_88
ja tam nic nie mam do mamusiek z dziećmi..one też muszą zrobić gdzieś zakupy...tylko że wg mnie jest to poprostu chamstwo i nie wychowanie gdy stana mamuśki w wąskim przejściu ze dwie naraz i pierdoły sobie opowaidają a ludzie slalomikiem wokol nich i nic nie mozna obejrzec...troche kultury ludzie sklepy sa dla wszstkich i nawet matki nie sa w nich uprzywilejowane i dla tego powinny uwazac na innych klientow a nie jezdzic im po palcach...ale niestety swiata i ludzi sie nie zmienii..

insynuujesz, że jestem skrzywiona? :D dobra ludzie bez jaj, teraz juz idę naprawdę i nie odpisywać już na mojego posta, bo będę zmuszona odpowiedzieć 🖐️

Gość biolooggg
karaoke87 jestes je... hmm porypana;p egositka;D ty i twoj dzieciak najwazniejszym najsliczniejszy itp, czyli standart niezbyt rozgarnietych mam Brzydula30 pozdrawiam ! jakos fajnie sie Ciebie czyta;p

Gość OK OK OK spokujjjjjjjjj
wozkow nie ta?? czyli niepelnosprawny tez tam ni moze wejsc????? dyskryminacja

Gość a ja nie mogę wejść do sklepu
z moim psem i też się czuję dyskryminowana

Gość Caresiatko
Ale sie naśmiałam jak was czytam:D a tak na poważnie to nie dziwie sie niektórym sklepom ponieważ pracuje w branży AGD i RTV i tak np wchodzi matka z dzieciek w wozku i rysuje kółkami pralki i kuchenki gazowe nie zwracajac wogóle na to uwagi, albo hcaczy torba od wozka o pudełka i wywala je wszystkie, mamuska nic dalej mknie w sklep nie baczac na nic...a za tydzien przychodzi z mezem i marudzi ze kuchenki porysane...a żal I ZGADZAM SIE Z TYM ZE CIĄŻĄ TO NIE CHOROBA!!!!!

Gość Czarna Kobra
I bardzo dobrze, bo łażą jak matrony z karocą jakby im cały śwait miał ustepowac we wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Halo,halo wypraszam sobie:) Nie jestem sama:) Jestem takze mama:)Kiesdys bylam ciezarna:) Jakos ze mna wytrzymuja:P mam zdrowe podejscie do wszystkiego:P

Gość Anq26
W rossmanie mnie to do szalu dopraowadza..... chodzą te mlode pindy miedzy tymi półkami z tym wózkiem niemal spacerkiem...to nie park tylko sklep!!! i zakup błyszczyka to nie sprawa życia i śmierci. Zastawiaja przejscie, dzieciak ryczy...szlag czlowieka trafia...Cociekawe te panie wygladajace na bardziej kulturalne i nie robiące z siebie umęczonej matki polki, najzwyczajniej w sweicie zostawiaja wózek przy kasach i biorą dziecko do koszyka sadzaja albo w nosiku maja i robia jakos zakupy... Ostanio mega przegina bylo jak jechalam do zoo kolejka...3 mlode dziewczyny myslace chyba ze wybawily swiat od zagłady rodzac dziec ( "ale prosze pana ja tutaj sie nie zmieszczę z wózkiem" "niech Pani wezmie dzoecko na rece i usiadzie a wózek się w przejsciu ustawi"..."czy pan zwariowal dziecko mi przewieje") od zagłady rodzac dzieci zastawily caly przedzial wózkami...taka kolejka ma malo miejsca (12 krzeselek i waski korytarz)... no i wiadomo dzieci usiadły a rodzice stali, tyle ze nie mieli gdzie za bardzo bo te wepchnely sie z tymi wozkami...i wszytko bylo by ok....bo przeciez to kolejka dla dzieci do zoo....tyle tylko ze te dzieci byly w glebokich wózkach i mialy raptem kilka miesiecy i radosci z bycia w zoo nie uswiadcza...bo zza glebokiego wozka i sterty kocyków nawet nic nie zobacza...Glupota ludzka nie zna granic...

Gość ej no sorry bardzo
od NIEPALĄCYCH to się odwalcie! mysląc tym tokiem to powinni jeszcze umożliwiać ludziom chlanie, ćpanie i chuj wie co jeszcze w miejscach publicznych. ciąża to ciąża, tak, nie jest generalnie szkodliwa, a papierosy to jest TRUCIZNA.

"aki sklep powinien byc zamkniety skoro nie spelnia wymogow poruszania sie w normalnych warunkach" to forum też powinno byc zamknięte bo sam jego tytuł zawiera dyskryminujące stwierdzenia niezgodne z wytycznymi komisji europejskiej :classic_cool:

Gość dovniudb
a bo tak faktycznie nawet jak kobiety kradna to przecierz koniec swiata a jak dziecko w wuzku ztoi na zewnatrz i ludzie potem kradna i sprzedaja je dla pedofili albo nerki wycinaja to nic sie nie dzieje. Ja bym weszla z wuzkiema a sprubowala by sie jakas tylko odezwac to bym pierdola koszykiemz zeczmi huj wie gdzie i bym wyszla :D