Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zepsuta sobą

Co byście myślały o dziewczynie która

Polecane posty

Gość zepsuta sobą

calymi dniami siedzi w domu i nic nie robi !! posprząta ugotuje i caly czas siedzi na kompie a jej chlopak zarabia na nią ??

Gość a czemu nie chce isc do pracy

Gość zepsuta sobą
bo : 1. jest kryzys i pracy nie ma 2. bo skonczyla tylko szkole średnią 3. bo ma zle doswiadczenia z poprzedniej pracy 4. bo sie boi ze wogole nie dostanie sie do nowej pracy 5. bo sobie mysli ze w nowej pracy sobie nie poradzi 6. bo uwaza sie za osobę glupią 7. boi sie kolejnego rozczarowania i ponizenia 8. jest troche leniwa

Gość
1. jest kryzys i pracy nie ma - ok;) 2. bo skonczyla tylko szkole średnią - to juz nie ma znaczenia w dzisiaejszych czasach;) A te punkty: 3. bo ma zle doswiadczenia z poprzedniej pracy 4. bo sie boi ze wogole nie dostanie sie do nowej pracy 5. bo sobie mysli ze w nowej pracy sobie nie poradzi 6. bo uwaza sie za osobę glupią 7. boi sie kolejnego rozczarowania i ponizenia to glupie wymowki;) 8. jest troche leniwa - to juz jest problem;)

Gość zepsuta sobą
9. uwaza sie za niezbyt urodziwą osobę 10. ma niewyjsicowe ciuchy a na nowe ją nie stac 11. nie ma pomyslu na zycie i nie wie co chce robic 12. szybko rezygnuje i nie potafi dązyc do wyznaczonego celu 13. boi sie ludzi

Gość re re qm qm
mi sie wydaje ze jest przede wszystkim leniwa :) powysylac cv nic nie zaszkodzi , a kryzysem tluamczyc sie nie mozna a jezeli znajdzie prace, a nawet bedzie jej tam zle, to chlopak na pewno lepiej sie poczuje, ze sie chociaz starasz :)

Gość 1234567.........
ja bym pomyślała o takiej dziewczynie że czeka ją bardzo smutne życie ....zero zainteresowań ambicji ....a co zrobisz jak facet zostawi Cię i nie będzie miał kto Cię utrzymywać ? skoro masz szkołę średnią to i może maturę ?....może warto pomyśleć o jakiś studiach ?

Gość zepsuta sobą
14. uwaza ze kazda inna osoba jest lepsza od niej !!!

Gość zepsuta sobą
macie racje smutne to zycie :( juz 6 lat wiode taki żywot ehhh

Gość 1234567.........
dziewczyno przestań użalać się nad sobą ....zrób coś ze swoim życiem za nim będzie za późno !!! jakoś wierzyć mi się nie chce że nie masz żadnych zainteresowań tylko kom i tv ? na pewno staniesz się bardziej atrakcyjna też dla partnera jak zobaczy w Tobie pełną energii i chęci do życia kobietę chcesz skończyć za chwilę z dziećmi na ręku i papilotach na głowie i starym wyciągniętym szlafroku ?

Gość zepsuta sobą
ja juz tak wygladam, czuje sie jak stara nic nie warta osoba :( lenistwo to juz chyba choroba, nic mnie nie cieszy a najgorsze jest to ze nie daje sobie rady z tym :(