Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna...01

milosc czy zauroczenie

Polecane posty

Gość smutna...01

poznalam faceta jest boski... nie widzielismy sie juz 2 tygodnie a ja bardzo teskie pragne jego ust przytulenia dotyku... nie moge przestac myslec. nie ma dnia zebym do niego nie pisala a gdy mi nie odpisuje wpadam w zlosc i z nikim nie rozmawiam... przezylam juz prawdziwa milosc ale po roku sie skonczyla... czy to mozliwe ze sie zakochalam a moze to tylko zauroczenie dana osoba???

Gość blablabababaababbab
jaaaaaaa pierdziele,dziecko ile masz lat?

Gość to zauroczenie
mam to samo, ale brak jakiejkolwiek inicjatywy z jego strony powoduje, że mija. Bardzo powoli, ale mija. trudno jest przyznać przed sobą, że coś co dla mnie było ważne, dla niego było tylko chwilowym flirtem.

Gość 1234567.........
ile czasu się znacie ? wg mnie to zauroczenie ...prawdziwa miłość nie przychodzi ot tak sobie po jednym czy dwóch spotkaniach nie narzucasz się zbyt bardzo facetowi ? czemu nie widzieliście się 2 tygodnie ?

blablabababaababbab -napewno wiecej niz ty!!! 1234567......... znamy sie 2 miesiace... moze troche sie narzucalam na poczatku ale potem czekalam az on sie pierwszy odezwie po prostu przetrzymalam no i odezwal sie...teraz mamy kontakt telefoniczny piszemy on czasem zadzwoni a nie wiedzielismy sie bo on mieszka 50 km odemnie a do pozna pracuje...:(a nie wiem jak mu zaproponowac spotkanie tylko nie typu" spotkamy sie"tylko jakos zeby sam sie o tym domyslil

Gość 1234567.........
no nie wiem co tutaj radzić jak facet sam nie wychodzi z inicjatywą spotkania nie wiem na jakim poziomie są te Wasze rozmowy tel ...czy wyczuwasz w nich że facetowi zależy ?...czy raczej jest to rozmowa o wszystkim i o niczym nic tak na prawdę nie wnosząca w waszą znajomość ? może zaproponuj wspólny wypad do kina czy coś innego w weekend ?

kiedys mi powiedzial ze z checia sie spotka jak tylko bede miec czas i ochote wiec moze to nie jest do konca tak ze nie jest zaiteresowany spotkaniem... a to mam mu tak w prost zaproponowac...?? siedze w lasnie w pracy i mysle czy sie odezwac pierwsza czy moze czekac az on to zrobi??

Gość przetrzymaj go
i nie odzywaj sie pierwsza jak kolesiowi zalezy to on zrobi to pierwszy... a jak tego nie zrobi przez dłuzszy czas to odpusc se i nie zawracaj se glowy nim