Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmeniatko

co myslicie o tym welonie?bo wlasnie go kupilam

Polecane posty

Gość carmeniatko
ale zastanawiam sie czy by nie nakleic na niego ( jesli okaze sie faktycznie odpowiedni ) takich delikatnych swiecidelek. cos jak takie srebrne kuleczka drobniutkie. ktos wie gdzie to mozna kupic?

Gość carmeniatko
no niewiem jak u cibie z kolorem ale u mnie moze byc problem. znaczy ze jesli to jasny ecru to moze sie okazac ze jest za jasny. ale nawet na tym z dieciu z aukcji widac ze panna mloda ma suknie ecru a welon wpadajacy w ivory i nie wyglada tak zle :-) fajnie mozna porownac kolory bo dla przykladu trzma te biale golabki:-)

hee ja tez go kupic mam zamiar. bo ladny i tez niewem czy bedzie kolor pasowac dobrze ze tani. najwyzej kupie drugi:)

Gość witrynianka
sliiiczny. bedzie sie ladnie ukladal.

Gość ładniejszy jest z lamówką

Gość witrynianka
z lamowka wygladaja wiesniarsko

Gość mea11
trundo jest oceniac sam welon, bo z roznymi sukniami bedzie sie roznie prezentowal

Gość mirebelka
jest sliczny. jak ozdobisz go jakimis malutkimi amyczkami czy cos bedzie pieknie. byleby pasowal do sukni. a swoja droga jak welon jest jasniejszy od sukni to wyglada zle??????????//????? bo wydaje mi sie ze tm na zdieciu ta babka tez ma jansiejszy i wyglada ladnie.????????? moze tez go kupie