Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rynail - karta pokladowa

Rynail - karta pokladowa

Polecane posty

Gość a teraz czas na mnie
Z Pyrzowic nigdy nie lecialam, ale z Wroclawia tak. I tam niczego nie skanowali.

Gość ponownie kart pokładowa
Podnoszę temat, bo mam również problem z wydrukowaniem kart pokładowych. Kupiłam mamie bilet w obie strony. Do wylotu zostało niecałe 2 tyg., więc chciałam zrobić jej odprawę. Przylatuje do mnie na niecałe dwa tygodnie ( przylot w sobotę, a wylot niecałe 2 tyg. później w piątek ), więc nie przekracza 2 tygodni, a ja nie mogę wydrukować obu kart, tylko w jedną stronę. Czy miał tak ktoś ?

Gość ja nie jestem z ca
karte mozna max.15 dni przede lotem wydrukowac !!! wiec nic dziwnego ze nie mozesz wydrukowac powrotenj jeszcze. LUDZIE CZYTAJCIE MAILA JAKIE DOSTAJECIE OD LINII LOTNICZYCH!!!!

Gość ponownie kart pokładowa
Przecież napisałam wyraźnie, że przylatuje za niecałe 2 tygodnie - to mniej niż 15 dni. I nie robię tego po raz pierwszy tylko od ponad 5 lat. I zawsze drukowałam w obie strony, gdy nie przekraczałam 14 dni pobytu.

Gość ja nie jestem z ca
napsials ze mozesz tylko W JEDNA strone wydrukwoac , w ktroa strone - chyba wychodzi na to ze PRZYLOT a ODLOTU nie mzoesz wydrukwoac. ?

Gość ponownie karta pokładowa
Dokładnie tak. Mogę wydrukować wylot z PL do UK, a nie mogę wydrukować powrotu do PL. Zdarzało się tak, gdy drukowałam karty przy pobytach dłuższych niż 2 tyg., ale nigdy jeżeli pobyt był krótszy. I zawsze drukowałam tak szybko, zaraz na początku dopuszczalnego terminu drukowania kart. Dlatego jestem zaskoczona. Chyba, że Ryanair ma inny system naliczania długości pobytu ;)

Gość nie jestem z ca
ale nie rozumiem czemu sie dziwisz? twoja znajoma rpzylatuje za 6 dni i bedzie tu ,piszesz niecale dwa tygdonie ,wiec powiedzmy 10dni- a wiec to jest w sumie 16 dni przed LOTEM,nie mzoesz wydrukwoac karty wczesniej niz 15 dni..............

Gość marica30
własnie,,,jak mama przyleci za niecale dwa tyg do ciebie i bedzie niecale ok 12dni to mozesz tylko w 1 strone wydrukowac///logiczne;;

Gość niby
logiczne, ale zastanawia mnie fakt, dlaczego poprzednio jak robiłam odprawę było inaczej. Odprawa zrobiona tydzień przez wylotem, pobyt 10 dni, a karty wydrukowałam obie od razu. I też było razem ponad 2 tygodnie.

Gość justyna_n
Mam problem nie umiem znalezc karty pokladowej a lece Flybe moze mi ktos pomoc ??? ;//

Gość blabli
Hej Mam takie malutkie pytanko . nie dostalam potwierdzenia w sms mam numer rezerwacji normalnie chce sie odprawic przez internet czy karta pokladowa wystarczy jezeli lece z bagazem czy musze tez wydrukowac potwierdzenie ...

Gość iceberg
potrzebujesz tylko karte pokladowa, wydrukujesz ja na podstawie np numeru rezerwacji, potwierdzenie nie jest Ci do niczego potrzebne

Gość Seba Popar
Co za tępe babsko, ja pierdolę.

Gość blabli
Seba Poplar ... Jak to bylo do mnie to wez sobie zwazaj na słowka forum jest po to zeby sie pytac o wszystko lece pierwszy raz wiec sie pytam