Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Front Wyzwolenia Krasnali

skąd te siniaki?!?!?!?

Polecane posty

znowu pojawił mi się "bez powodu" siniak :( tym razem na udzie, nad kolanem :( wielkości śliwki :( nie uderzyłam się na pewno, więc skąd ten siniak? w sumie dosc często pojawiają mi się na nogach, ale zdecydowanie mniejsze, no i też bez powodu... to jakiś problem z żyłami?

Gość po prostu pękają ci żyłki
śmigiem do lekarza

ale to tylko problem estetyczny czy coś poważniejszego? :>

no coś z tym chyba trzeba zrobic, bo trochę głupio chodzic w lipcu w długich spodniach/posiniaczonych nogach :P a wit. K pomoże?

Gość AGATTTAAANNN
radzę jak najszybciej iść do lekarza, może to nic groźnego, ale moja znajoma mając podobny problem dowiedziała się że jest ciężko chora

Gość po prostu pękają ci żyłki
lepiej wit B2 Pp i C ale lepiej zeby obejrzał to lekarz, który ustali dlaczego masz kruche naczynka

kurde ja mam ten sam problem :( moje siniaki to nie baniaki tylko zwykle wylewy podskórne płaskie ale jednak ... nie wiem co może być powodem :( ja rozumiem jakbym w coś rypła...ale nic ..

nooo... juz znudziło mi się odpowiadanie na pytania "skąd te siniaki?" :) Teraz już tylko rzucam hasło "zupa była za słona" :P makabryczne trochę :) do tej pory to nie był jakiś wielki problem, bo to były raczej siniaczki, a teraz na nodze mi wykwitła abstrakcja w kolorze purpury wielkości dorodnej śliweczki :) nici ze spódniczki :|

Gość ic do doktóra

Gość śmigaj prędko
na leczenie do dr. house'a !!!! ON CI POMOŻE!!!!

heh, znając Hałsa, to pewnie wyszłoby że te siniaki są dlatego, że 8 lat temu usunęłam ciążę, co niekorzystnie wpłynęło na jakąś częsc mojego mózgu odpowiedzialną za taniec synchroniczny, a powstawanie siniaków to reakcja alergiczna na ciastka z wiórkami kokosowymi. I to na pewno nie jest toczeń ;]