Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka.21

jaki tusz do rzęs?? pomóżcie dziewczyny

Polecane posty

Gość majka.21

hej dziewczyny mam cienkie, krotkie i proste rzęsy jaki tusz będzie najlepszy z jakiej firmy...chce kupić Rimmel Glam Eyes ale nie wiem czy to dobry pomysł..miała któraś z was taki tusz??proszę o podpowiedź

Gość tak sobie mysleeee
polecam max factor 2000 calorie naprawde swietny!

Gość majka.21
czytałam dobre opinie o nim..niestety troche odstrasza mnie cena

Gość czysta jak łzaP
ja używam maybelline 2 w jednym podkręcająco pogrubiający i jestem zadowolona niedrogi nie kruszy się, szczoteczka dobrze rozczesuje rzęsy,

Gość majka.21
czysta jak łza - a jak dokładnie nazywa sie ten tusz bo ja mam taki niebieski tylko nie pamietam jak on sie nazywa ale nie jest zbyt dobry bardzo szybka zaczał wysychac i zostawia grudki na rzesach

Gość czysta jak łzaP
nie wiem granatowe opakowanie ma ale jestem zadowolona, żadnych grudek nie zostawia:)

Gość majka.21
juz mi sie przypomnialo nazywa sie volume express

Gość mam takie same rzesy
"hej dziewczyny mam cienkie, krotkie i proste rzęsy jaki tusz będzie najlepszy " uzywam zalotki i tuszu INGLOT już wiele przetestowałam i INGLOT przedłużający (bo jest też pogrubiający) jest dla mnie najlepszy

Gość majka.21
jakos nie moge sie przzekonac do zalotki...chyba sie boje ze sie skalecze..no i potrzeba na taki makijaz troche wiecej czasu a ja zwykle mam go malo i maluje sie w pospiechu i dlatego szukam tuszu ktory zapewnil by mi efekt zalotki ale chyba rzadnemu tuszowi sie to nie uda

Gość polecammm
IsaDora Bulid-up-mascara kolor black/brown jest super :) kosztuje 50 kilka zetów, a jeśli coś tańszego to moja córka używa : Rimmel Sexy Curves Intense Black i też jest super ...slicznie podkręca rzęsy :) Przetestowane więc z czystym sumieniem polecam :)

Gość majka.21
dzieki właśnie myśle o jakiejs maskarze z serii Rimmel..musze jeszce sie zatanowic moze wlasnie wybiore sexy curves...podoba mi sie jej opakowanie:P

ja polecam ci z l\'oreal-telescopic clean definition.tylko tego uzywam.teleskopowe wydluzanie rzes.jest swietny efekt.cena ok 50zł.plecam

Gość INGLOT za 20zł
jest super

ja zawsze kupuje maybeline, kazdy rodzaj juz mialam:) niestety zeby dobrac tusz trzeba czesto probowac na sobie rozne firmy:) to co dobre dla innej nie zawsze dobre dla nas:)

Gość majka.21
a ten INGLOT pogrubia i podkręca bo na tym głównie mi zalezy??

Gość majka.21
misiaczkowa 22 - ja nie oczekuje nie wiadomo jakich efektow, wiem ze jezeli ktos ma z natury długie rzesy i ladnie podkrecone to obojetnie jaki tusz kupi to bedzie zadowolony ( tak jest w przypadku mojej siostry) mnie niestety natura tak nie obdarzyla wiec szukam .. chodzi mi glownie o podkrecenie i pogrubienie, moze nie byc wydluzajacy bo wtedy wygladaja na jeszcze ciensze