Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karol123

co z tym zrobić ??

Polecane posty

Witam, mam taki uczuciowy problem. poznałem 2 tygodnie temu dziewczyne. pisalismy do siebie kilka razy sie spotkalismy i jak ją odwozilem do domu to zawsze jak wysiadala to dawala buziaka na dobranoc. I ostatni raz jak ja odwiozlem w srode do domu to mi napisala smsa ze w sobote sie nie zobaczymy bo jedzie z rodzina gdzies na jakas tam impreze i napisala zeby sie nie martwic bo tylko przez jeden dzien sie nie bedziemy widziec i napisala ze cieszy sie ze sie spotykamy itp . No i byla na tej imprezie wrocila i w niedziele wieczorem sie spotkalismy i powiedziala mi ze ona jednak nie chce sie jeszcze z nikim wiazac i ze jak bysmy sie spotykali to jako \\\"koledzy\\\" ze mozemy sie spotkac pogadac isc na piwo czy cos tam :( i przestala pisac do mnie az tyle smsow co wczesniej, nie wysyla juz zadnych buziakow w smsach ani nic :( a mi naprawde na niej zalezy i nie wiem co teraz mam zrobic tak zeby nie zepsuc naszej znajomosci. :(

Gość lucjan z ostrołęki
Pewnie jesteście w sobie bardzo zakochani, tak więc musicie się pobrać, mieć dom, samochód i gromadkę dzieci ;)

lucjan to jakis zart?? ja sie powaznie pytam bo mam strasznego doła z tego powodu :(( tak bardzo mi na niej zalezy :( i nie wiem co mam zrobić co powiedziec..........

Gość adriaa
może poprostu tępo ją przestraszyło...

Gość ssssssssssssssss
na chuja sie tak spieszycie.;/ zalosni ludzie

:/ ale nikt tępa nie narzucał ja nie byłem natrętny ani nic z tych rzeczy. sama pytala co jutro robie do ktorej w pracy bede i czy sie spotkamy.......

Gość adriaa
a moim zdaniem ona czuje się osaczona, daj Jej pare dni odpoczynku. Jeśli Jej zależy i zobaczy, że sam sie odsuwasz wtedy przejmie inicjatywe